Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: aşı fiyatları (acil)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(27-03-2013, Saat:03:40)fenes40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(27-03-2013, Saat:03:23)Aytek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fenes Ne demek o Adami sanki el birligiyle kandirdik yazdigin seyi oku kardesim bi dahami kandiracaksiniz ne demek.
Zaza gecersiz nickli arkadas gorusmus is yerinden yazacak biraz sonra detayi

aytek kardeş sana bişey demedim ki o satan adama ve geçersiz nicklli yancıosına dedim

Fenes Kardesim tamam ama Geçersiz Yancisi degil Meslek itibari ile iyi biri kendisini forumdan tanirim burda tek madur ve tek suclu var oda pek net degil bence direk kotu demek yanlis iyi forumlar..
aytek; kimse görüldügü kadar iyi degildir. gecersiz efendi biri diyorsunda sorsana gecen aylardan siteden atilinca bana telefon acip ettigi küfürleri anlatsin sana, tabi cok fazla karsiliginda almisti benden. ben yine adamlik yaparak kendisi utansin dedim siteye aldim tekrar.

burada köpegi satan, yada tanidigi kimse artik gerekli aciklamayi yapmadigi sürece binlerce insan yorum yazar ve ileri geri konusurlarda, bu yazilan yazilar tek trkangalda olmuyor ne yazikki tüm arama motorlarinda sahsin adi yazildigi zaman hepsi kafada cikar köpek alacak insanlarda bunlari tek tek okur buda onun adinin kötü cikmasi anlamina gelir negatif sonuclar alir.
Arkdaşlar sonuç şu. geçersiz nickli arkadaş A.rahman bey ile konuşmuş, ona da demiş ki otobüs firması çok para istedi, zaten 1000 tl ye anlaşmışdık dedi. ama kesinlikle yalan. ben ona fiyat sorduğumda bana dedi ki 750 tl fiyat. sonra İstanbuldaki arkadaşlarım ona havale yapacaklardı beni aradılar bu adam 1150 tl istiyor dediler. ben de tekrar A.rahman beyi aradım, bana dedi ki aşılar 300 tl ve kesinlikle veteriner istiyor benlik bir şey yok. hatta utanmazca isterseniz karton kutuya koyup göndereyim ordan aşıları siz kendiniz yaptırın demişdi. ama daha pahalı olur dedi, İstanbulda böyle şeyler pahalı dedi. ben de kendisine inanarak o kadar parayı havale yaptırtdım. bir de dalga geçer gibi her şey para değil yavru gönlünce olsun esas dedi. anlayacağınız hem beni mağdur etti, hem de pişkinlik yaptı. şimdi de ne parayı iadeye ne de başka bir şeye yanaşmıyor!
Fenes 40 : yazılanları okumadan yorum yapıyorsun ben sadece yardımcı oldum ama yzılanları nasıl anladın bilemem .''Yancı'' diye itham etmisin çok yanlış 43 yaşındayım bazı şeyleri gördüm geçirdim sen ise benim yarı yaşımdasın .İnsanları direk suçlama .
Ben forumda kirlilik olmasın diye bazı şeyleri Azeri arkadaşa özelden yazdım olayı tam anlamadan bodoslama dalarsan böyle olur ancak

Teacher: Seninle geçmişte sıkıntımız oldu ama biliyorsun ki suç ben de değil; ha siteden gene uzaklaştırabilirsin sıkıntı olmaz sonunda burası senin istediğin gibi at koştur
sen böyle konusmaya devam edersen esek kosturmaya baslarim yine suc sende degilmi? konusturma beni simdi agzimi zorla bozduracaksin. bura benim benim kurallarim gecerli isine gelmiyorsa cikip gideceksin anliyacagin sekilde yazayim; ögretmensin öyle duydum okulda bir ögrencin sana ileri geri konusursa ne olur? yorumlari isinize geldigi sekilde yazmayin.

Senanhesenov; sikayet bölümüne, baslik olarak adamin ismini soyadini tam olarak yazin aciklama olarakta basinizdan gecen olayi tamamen yazin konuya oradan devam edelim madem yanasmiyor sizde tüm türkiyeye duyurun sesinizi size yapilanlari ögrensinler, baskalari sizin yerinize düsmemek icin okusun ögrensinler.
KAndirilma ve sahtekarlık soz konusu .
Abdurrahman şişman'ı kiniyoruz ...

Ve tüm iletişim adreslerinde bu bilgiyi geçeceğiz ....
(27-03-2013, Saat:05:28)teacher Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sen böyle konusmaya devam edersen esek kosturmaya baslarim yine suc sende degilmi? konusturma beni simdi agzimi zorla bozduracaksin. bura benim benim kurallarim gecerli isine gelmiyorsa cikip gideceksin anliyacagin sekilde yazayim; ögretmensin öyle duydum okulda bir ögrencin sana ileri geri konusursa ne olur? yorumlari isinize geldigi sekilde yazmayin.

Senanhesenov; sikayet bölümüne, baslik olarak adamin ismini soyadini tam olarak yazin aciklama olarakta basinizdan gecen olayi tamamen yazin konuya oradan devam edelim madem yanasmiyor sizde tüm türkiyeye duyurun sesinizi size yapilanlari ögrensinler, baskalari sizin yerinize düsmemek icin okusun ögrensinler.

Bu konuda sizinle anlaşamayacağımız açık ve net bu yüzden konuşmanın , yazışmanın anlamı yok


(27-03-2013, Saat:05:30)Z A Z A Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]KAndirilma ve sahtekarlık soz konusu .
Abdurrahman şişman'ı kiniyoruz ...

Ve tüm iletişim adreslerinde bu bilgiyi geçeceğiz ....

ne yaparsanız yapın beni karıştırmayın olay başka yerlere gidiyor.
Ortada sahtekarlık varsa deşifre edin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11