Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: aşı fiyatları (acil)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Arkadaşlar Geçersiz nickli Abimizin hiç bir suçu yok. sağolsun bana yardımcı olmak amacı ile kendisi Abdurrahman bey aradı konuşdu. ama o adamın içi fesat zaten. iyi bir insan olsa beni kandırmazdı ki. yani Geçersiz nickli arkadaşımıza da pek bir şey söylememiş. ben yanlış bir şey yapmadım demiş. tabi adamı kandırdım, parasını çaldım, haramzadeyim deyecek hali yok ya. Geçersiz nickli Abime yardım ettiği için bir kez daha teşekkür ediyorum. neyse dediğiniz gibi şikayet bölümünden yazacağım, hiç olmazsa başka insanları kandırmasın. bu adamın tek üstünlüğü iyi reklamı. sitesini ve resimlere falan bakarsanız anlarsınız. hatta trt bile gitmiş çekmiş bu adamı
Abdurrahman Şişman dolandırıcısına Dikkat !!!
( sitesinin linkinı de başlığa Bırak ....
Kangal köpeği almak isteyenlere uyarı

SİVAS (İHA) - Sivas'ın Kangal İlçesi'nde Kangal Çoban Köpeği üreticiliği yapan Abdurrahman Şişman, Kangal Köpeği meraklılarına uyarılarda bulundu.


İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Şişman, yıllardır Kangal Çoban Köpeği ürettiğini söyledi. Köpeğin meraklılarının çok olduğunu ifade eden Şişman, köpek alıcılarına çeşitli uyarılarda bulundu. Köpek alınırken ilk olarak yavru köpeğin anne ve babasını tanımalarını ve alınırken de annenin altından yavrunun alınması gerektiğini belirterek, "Annesinin babasının yanından alınan köpeklerde hiç bir zaman hata olmaz. Gelişigüzel 100-150 milyon liradan alınan köpeklerden hayır çıkmaz. Ben onlara da Kangal demem. Ben bir milyara satışını yapıyorum. Başta manken Tuğba Özay olmak üzere bir çok ünlü ve işadamına köpek verdim. Hepsi memnun" diye konuştu.




buda kendi sitesinde yazıyo o adamın:::
kardeş böyle şerefsizler var eğer beklerim dersen benim bir dişim var kızana geliyo 4 ay sonra faln enikler 2 aylık olur sana hediye ederim...
Fenes40 :kardeşim A.rahman bey değil beni aramak, ben aradım onu bile açmadı. benim Türkiyedeki arkadaşlar onu aramış, utanmıyormusun senin yüzünden ülkenin ismi kötü anılacak demiş, hiç oralı bile olmamış, telefonu kapatmış. anlıyacağınız rezil bir insan.
abdurrahman şişman köpekleri güzeldir. ama anlattığınız doğru ise iyi niyetinizi su isitimal etmiş ahlaken yanlış yapmıştır. eniğin resimlerini paylaşırsanız eniği arkadaşlar görür ve yorumlarını yaparlar enik iyi ise abdurrahman beyin yapması gereken 200 tl aşı parası farkını ve göndermeyi enik fiyatı içinde ise gönderim ücretini geri göndermesi özür dilemektir.
1000 tl safkan kangala bana göre az bile ama safkan ise
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11