Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: aşı fiyatları (acil)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(27-03-2013, Saat:03:31)teacher Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]madem arkadasiniz köpekten önce adamdan aldigi 300 tl asi parasi ile 100 tl kafes parasini yollasin, adami yabanci bulmus gecirmiste gecirmis ayiptir. köpege gelince, 750 tl uygun rakam ama resmi görmek lazim yinede sikayet bölümünde bir konumuz var oda sivastan almis baska bir kisiden kangal diye bildigimiz sokaklarda olan kimseniz hayvani tutup vermis.

Kendisine de özelden msj attım sabah ilk işim aramak olacak ama şu konuda mutabıkız aşı ve kafes fiyatları abartı...

geçersiz bey size özel mesaj da attım. kendisi ile tanışmanız çok iyi. sorun bakalım 300 tlye ne aşısı imiş bu. aslında biz hayvanı yurtdışına çıkaracaktık, ama kimliğinde kangal yazdığı için onu da yapamadık. aradık kendisini isterseniz yazda gelirsiniz ben size bir yavru veririm dedi, parayı iade etmek de istemedi, edersem de ben sizden 750 tl aldım dedi. neyse sabah ola hayr ola. bakalım yarın neler olacak. inşallah güzel haberler çıkar. ama 300 tl aşı parası haramı olsun!!!
bende görmedigim köpek icin birsey demiyorum farkindaysan zaten 2,3 aylik itin karma asisi zaten mecbur yapilir. utanmazsa yem parasida alacakmis öyle ismi olur.
Senanhesenov: ben de siize özelden msj attım ama ulaşmamış galiba . Sabah ilk işim o olacak ayrıntılı şekilde öğrenirim aşı parasını
Ası parası ve kafes için iade talep edınız..
Eğer talep red edilirse Trkangal şikayet bölümünde
Durumu yazarız anlatırız bu da onun için iyi olmaz ...
Piyasa degerını öldürür ...
Geçeriz sabah konuyla ilgili bizi aydınlat...
inşallah yarın yine detaylı bilgi yazacağım arkadaşlar. bakalım yarın neler olacak. ama dediğim gibi adam parayı iade etmeye de yanaşmadı, yazda gel yavru vereyim, ya da 750 tl -ni geri veririm dedi. neyse bakalım yarın neler olacak. yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız!
(27-03-2013, Saat:03:45)Z A Z A Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ası parası ve kafes için iade talep edınız..
Eğer talep red edilirse Trkangal şikayet bölümünde
Durumu yazarız anlatırız bu da onun için iyi olmaz ...
Piyasa degerını öldürür ...
Geçeriz sabah konuyla ilgili bizi aydınlat...
saat 11 gibi gerekli açıklamayı yazarım

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11