Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Acil..Köpeğim komşumu ısırdı..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Olay dediğiniz gibi gerçekleşti ise ben de sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ayrıca o adama maaşımın yarısını değil günahımı vermem. Sizin bahçenizde ne arıyormuş? Amacı neymiş? Bunların cevabını versin önce...

O adam hem ben evde yokken, çoluğum çocuğum, eşim evde yalnız iken benden izinsiz ve köpek olduğunu bile bile eve girdiyse ben bundan şüphelenirim.

Adam tam dayaklık...
bisey olmaz gorhma tabela varsa girmesydi.
aynen
demi aynen.
tabela varsa komsuda seni taniyorsa kopeyin orda oldugunu biliyosa niye girde bahceye yada bahceni kilitli tutman lazimdi yada kopeyini iyi baglaman lazimdi bu duruma gore degisir ama tabela varsa seninde bahce kapini kilitli tutman lazim oyle herkes girerse kopek herkese saldirir benim gorusum bu.komsunda zaten komsu deyilmis,olmus mu yasiyomu komsun yoksa agir yaralimi bence girmemesi gerekiyodu ve seninde kapiya zil takman gerikiyo kapiyi kendin acman gerikiyo biri geldiyinde oyle dingonun ahiri gibi herkesin girmemesi ama komsun kopeyin yanina gidip kizdirsaydi o zaman komsun suclu,birde kopeyin zencirini saglam yapmak lazim anlatabildim hemserim saygilar.
ya kardeş bişi olmaz asıl onun korkması lazım bu dediğin dogrudan haneye tecavuz olarak girer.ELPRESACANARİO kardeşimin dediği gibi adam ne arıyo gündüz vakti çolugumun cocugumun eşimin oldugu yerde niyeti kötü ise diyerek ben direk mahkemeye veririm.haneye tecavüzden olarak.
Sayfalar: 1 2 3 4