Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Acil..Köpeğim komşumu ısırdı..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
KÖPEK DOĞAL OLANI YAPMIŞ KORUDUĞU BÖLGEYE YABANCI GİRMİŞ 5 DAKİKA BOYUNCA UYARMIŞ ODA GEREKENİ YAPMIŞ SONUCUNDA . KARDEŞ ETRAFI ÇEVRİLİ BAHÇEDE KÖPEK VAR İSE DİREK GİRİŞ YAPAMAZSIN YAPARSAN SONUCUNA KATLANIRSIN KÖPEĞİN KAFESTE OLUP OLMADIĞINDAN EMİN DEĞİLSEN GİRİŞ YAPAMAZSIN SANDIM İNANDIM BUNLAR BOŞ İŞLER HİÇ BİR ŞEY OLMAZ KORKMA ÜSTTEN ATLADI İSE ÜSTÜ KAPAT KAPIYI AÇTI İSE KİLİT SİSTEMİNİ DEĞİŞTİR. YAŞADIĞI ALANI AYIR BİR DAHA SIKINTI YAŞAMAZSIN İNŞALLAH KOMŞUNA DA GEÇMİŞ OLSUN
Kanunen evin girişinde köpek var levhası varsa, köpeğin aşıları varsa ve olay sizin bahçenizde gerçekleştiyse hiç bir hak *** edilemez. Sonuçta sizin bahçenizde yani kamuya açık olmayan bir yerde gerçekleşiyor olay. Bu arada komşunuz biraz sıkıntılı bir adama benziyor. Arkadaşlarımın dediği gibi dikkat edin. Eğer öyle bahçedeki köpek ısırdı diye yüklü bir meblağ ödenecek olsaydı, bugün köpek olan her bahçeye girip kendini ısırtıp tazminat almaya çalışacak bir sürü insan tanıyorum. Yeni bir iş kolu oluşmuş olur Smile O yüzden sıkıntı yapma.
komşunuzdan hoşlanmadım şahsen sizin durumunuzda ben olsam davayı önce ben açardım ne işi var elin adamının benim bahçemde belkide hırsızlığa geldi der üste çıkardım eğer yoksa acilen bi veterinerden eski tarihli kimlik çıkartın 50 lira falan verseniz işinizi çözer onun haricinde hiç bi şey çıkmaz itinizin değerini iyi bilin benden dost tavsiyesi sakın azatmaya vurmuya yada başkasına vermeyin arayıpta öle iti bulamayan çok adam var geçmiş olsun.
Öncelikle teşekkürler arkadaşlar eksik olmayın..Sıkıntılı hatta çok sıkıntılı günümde moral oldunuz..benim korkum yok kimseden komşularla yüz göz oldum ona üzüldüm..Mahallede istenmeyen köpek ve insan olduk..Kimliğe gelince,köpeğin doğduğundan beri yapılan aşılarının kayıtlı olduğu kimlik kartı var,tek tek kayıtlı son kuduz aşısı yapılalı 7 ay olmuş..evet daha çevremde bir kaç kişiye vermeyi teklif ettim ve hemen tam aradığım köpek ben alırım diyenler oldu..(iki kangalı olan kişi bile seninkini alırım bunları başkasına veririm dedi ama onların da hanımları korkmuş istememiş bizi de ısırır diye)..
kardeş köpeğin dogal olanı yapmış hatta sen mahkemeye versen kazanırsın haneye tecavüz ama
sen vicdanlı allah korkusu olan birine benziyorsun birşey almaz sanmıyorum
tabela varsa birsey yapamaz girmeseydi bile bile girmis ozaman birsey olmaz hata onda kopekde deyil.
Eskiden bi saygi edep vardi siz komşumla kötü oldum diye üzülüyorsunuz adamin yaptigina bakin utanmadan para istiyor. Komsunun köpegi yani bu
itin hatri yoksa sahibinin hatri var yapilacak şey mi bu ayip valla. Boşa dememişler ev alma komsu al...
Sayfalar: 1 2 3 4