Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Acil..Köpeğim komşumu ısırdı..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar merhaba,başımda bir sıkıntı var,köpeğim bahçeme giren komşumu ısırmış,bütün mahalle ağız birliği yaptı bu köpek gidecek sokakta gezdirirken elinden kurtulur çoluk,çocuğumuzu yaralar istemiyoruz dediler..ben koruma ve bekçilik amaçlı kapalı bahçede besliyorum köpeği,dışarıya da 20 dk kadar gezdirmeye (tuvalet için) çıkarıyorum..Öncelikle üzücü ben evde yokken çocuklarımın gözü önünde adamı yaraladı,ciddi sıkıntı oluştu çocuklar üzerinde,adamın canı desen komşum sonuçta ayrı bir sıkıntı..benden yüklü bir meblağ istedi çalışamayacağım kolumu yaraladığı için dedi,maaşımın yarısını teklif ettim kabul etmedi mahkemeye vereceğim dedi,ben çevremde araştırdım veteriner,emekli hakim tanıdığıma vs.sordum sıkıntı yaşamazsın bahçende olduğundan dediler,adam köpeği biliyor,girişte dikkat köpek var tabelası da var..benzer bir duruma şahit olan yaşayan varsa sonuç ne olur mahkemeye giderse bilgilerini paylaşsalar..

selamlar..
bahçende ısırdığı için hiç birşey olmaz. köpeğinin aşı kartıda varsa gitsin mahkemeye hiçbirşey tutturamaz.para felanda verme senin bahçende ne işi var köpek olduğunu bile bile salla gitsin bi filim olmaz o işten.
Köpek kafeste diye girdim diyor,sanırım 5 dk kadar kalmış içeride köpek çıldırmıştır bu arada, bir şekilde ya kapısını açtı yada kulübesinin üzerine çıkıp 2,5 Metre yükseklikteki kafesin üzerinden atladı..
Dostum birak ne hali varsa gorsun komsun birsdy yapamaz ..kopegini beslemeye devam et....
Aman dikkat köpeğini zehirlemesin...

Daha önceki köpeğim kimseyi ısırmamasına rağmen geceleri çok havlıyor diye komşular sürekli şikayetçiydi..

Bir sabah bahçede ölü buldum.. Kim yaptı bilmiyorum komşulardan birisi yaptı mutlaka şüphelendiklerim var elbet ama emin olmadan kimseyi suçlayamıyorsun..

Bunu neden söylüyorum ; köpeğin bahçede ısırdıgı için birşey çıkmaz o işten , komşun intikam alma duygusuyla böyle bir çirkeflik yapabilir..


Çocuk ağlamasına taammül eden bu ülke köpek havlamasına taammül edemiyor..
Bahçende olduğu için bir şey olmaz. Ancak bundan sonra dikkatli olmalısın. İkinci tekrarında sıkıntı yaratır. Köpek çok salgırgan galiba, evdeki çoluk çocuk için tehlikeli olabilir mi? Kafeste tutuyorsanız hayvanın psikolojisi bozuktur. Tehlikeli olabilir...
Değerlendirmeyi iyi yapın, fırsat bulursa yine birilerini ısıracaktır. Sürekli kontrol edilmeli.
(06-07-2012, Saat:12:47)kuul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bahçende olduğu için bir şey olmaz. Ancak bundan sonra dikkatli olmalısın. İkinci tekrarında sıkıntı yaratır. Köpek çok salgırgan galiba, evdeki çoluk çocuk için tehlikeli olabilir mi? Kafeste tutuyorsanız hayvanın psikolojisi bozuktur. Tehlikeli olabilir...
Değerlendirmeyi iyi yapın, fırsat bulursa yine birilerini ısıracaktır. Sürekli kontrol edilmeli.

Köpek sadece bahçeye giren yabancıya karşı saldırgan,iki gün öncesine kadar kafese sadece biri geldiği zaman kapatıyorduk onun dışında içerde serbest ve sabah akşam dışarda zincirli gezdiriyordum..gelen yabancıya ben varken dahi tavizi yok,35 günlükten beri bizde çocuklarımı sadece korur önünden kemiğini alsalar hırlamaz yada uyarmaz bile (dişi)..İkinci tekrarından korunmak için uzaklaştırmayı yani birine vermeyi düşünüyorum..

Sayfalar: 1 2 3 4