Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: izmirden Efe 5. ayını doldurdu Yeni Resimler..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
allah nazardan saklasın gerçekten seninde dediği gibi bu sitede çok az kangal var ve bu enik onlardan biri güle güle büyüt anladığım kadarıyla sen bu kangal işini aileden sülaleden öğrenmişsin gerçekten bu işten anlayan sayılı insanlardan birisin ben tebrik ederim seni..
(23-09-2011, Saat:12:39)SivaslıRıfkı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]allah nazardan saklasın gerçekten seninde dediği gibi bu sitede çok az kangal var ve bu enik onlardan biri güle güle büyüt anladığım kadarıyla sen bu kangal işini aileden sülaleden öğrenmişsin gerçekten bu işten anlayan sayılı insanlardan birisin ben tebrik ederim seni..

SAĞOL KARDEŞİM EKSİK OLMA .. BİZİM AİLEMİZ 2 NESİLDEN KARNIMIZI HAYVANCLIKLA DOYURDULAR..

bİZ YENİ NESİL ÜNİVERSİTELİ ŞEHİRLİ OLDUK .. AMA HALA ALLAHA SUKUR ESKISI KADAR OLMASADA HAYVANIMIZ ITIMIZ VAR..

dERDİMİZİ ANLATMAK ZOR BEN SOYLUYORUM BAZEN BEN ISITIYORUM .. SIZLER GIBI KANGAL SEVEN INSANLARI GORMEMIZDE BIZLERI MUTLU EDIYOR TEKRAR TESKEKKURLER HERKESE EFE ICIN YAPILAN YORUMLAR ADINA..
Kardeşim köpeğin çok güzel maşallah. Buradaki yorumlarda önemli ama önemli olan her zamanki gibi kendimizin köpeğimizi benimsemesidir. Boyu posu o kadar önemli değil aslında ama çevremizdeki insanlar boy bos arayınca mecburen sende o doğrultuda ilerlemek zorunda kalıyorsun. Tkrar maşallah köpeğine gönlünce büytürsün inşallah.
Sagol Hapy.. Dedıklerın dogru soyluyorsun mıllet boycu poscu oldu efenın babası 88 cm.sımdı 90 lık kopekler dolu pıyasada kangal olupda buyuk olan nadır.. ornek şer 87 dıye bılıyorum gecmezde..

Efenın maksımum olacagı 87-87 'dir gecme sansı yok ..


Ayrıca benım su anda kadar gordugum en buyuk ıt kangal oalrak 93 cm ıdı net soyluyorum . Amcama ait bır kopek adı kraldı ondan buyugunu gormedık enıklerıde ole cıkmadı.

Warsa bana 90 cm ustu kangal warsa atsınlar gorelım bakalaım..


Tesekkur ederım yorumun ıcın.
Maşallah gerçekten güzel
benim gördüğüm en büyük köpek denizliden martin vardı efsane martin dedikleri köpek.. 105cmdi..köpeğin güzel kardeşim, sıcak havalarda bi bozulma olmamış..maşallah..
MArtin sanırım afyonlu arabın babası olan heralde .

105 cm ınanılmaz bır rakam.. su anda bu sekılde bır kopek yok sanırım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8