Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: izmirden Efe 5. ayını doldurdu Yeni Resimler..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(06-09-2011, Saat:12:32)26pomak26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(31-08-2011, Saat:08:35)Ken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ümit kardeşim çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun kardeşim ınsallah eşkiya gibi bir it olur..

Pomak soyu spou bizde kalsın daha öncede söyledim önce bir köpek büyüsün günün birinde büyüdüğünde güzel bir konuyla şimdiye kadar köpeğimizle ilgili yazılan yazıları toplayıp bir konu yapacağım soyunu o zaman öğreniceksin soyu boğuşan şampiyon olmuş değil dağda davar peşine koşmuştur 10 göbeğinden ötesini biliyoruz.

Herkesin yorumu için teşekkürler..

demek istediğini anladım abi ama birde dişi alsaymışsın keşke bu büyük davarcılardan nesli sürmüş olurdu.


Onun dişisi hazır şimdi o da yaklşık 8-10 aylık oldu biz köpeğimizi başka ite çekmeyiz bizde melez köpek olmaz inşallah yavrularınıda görücez..

herkese yorumlar için teşekkürler.

(06-09-2011, Saat:10:15)Ken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese teşekkür ederim yorumları için.

Cem tartı yok kardeşim eskiden kucagıma alıp evdeki tartıda tartıyordum.Şimdi tartının max limitini geçiyor tartamıyorum tahmını birşey de yazmak istemiyorum çok kilolu değil ama zayıf da değil resimler iyi kötü fikir vermiştir.

Dişlerini düşrmeye başladı değişiyor hala ısırma huyunu bırakmadı gördüğü herşeyi ısırıyor bizleride dahil Smile niyeti oyun oynamak ama bazen ayak el dinlemiyor.


Cem şu aşamada nedir fikrin neler yapılabilir değişik yorumlarını bekliyorum ayrıca demir in yeni resimlerinide bekliyoruz.

vallahi önder şu yaş itibariyle köpekler hakkında sadece fiziken yorum yaparsın ötesi sadece ihtimal olur.efe fiziken çok yakısıklı olacagı kesın bu tarz köpekler zaten çok hırslı olurlar bogusacagıda kesın gıbı ama sonculuk olayı ıtın kendı ıcınde olan ve bunu hıc bır kopekcının tahmın etmesı ımkansız o nedenle soy sop bence cokta onemlı degıl bu konuda cevher her kopegın kendındedır bence şimdi benım ıtım soyu sopu seceresı tr de bılmeyen yok güdüklerden ve güdüğün en iyi torunundan birinin oglu 7 aylık olcak sal ite gider ama oyun oynar tutamaz bıle dusun o yuzden ılerısı ıcın sadece fıkır beyan ederım iyi dileklerımı sunarım bız elımızden geldıgınce ıyı bakalımda gerısnı zaman gosterırSmile
maşallah
Aynen Cem bugun zaten baktıgında bu soyledıklerının hepsi dogrudur.Demır ın bogsacagı kesın tabıkı ama 1.5 yasına kadar ısırmayacak bıle Smile) buna emın ol ama demırı senden calıcam zaten bılıyorsun gozum war Tongue saka bır yana ınsallah canavarı gormeey gelecegım.. Yenı resımlerıde eklemedın bu arada gelıp kendım cekıcem..Demırın babasından cok ben annesını begenıyorum o da ayrı bır konu Smile


Efe'ye gelınce efe su anda 5 aylık oldu malumun tığı seklı ortada allah razı olsun bız seyahtteyken anne bakıyor bızlerden daha ıyı onun kadar ılgenemıyoruz elımızden gelenı yapıyoruz ınsallah bızı utandırmaz su anda kendı yasında kpeklerle oynarken bır ızlemen lazım yakına bır vıdeo cekıcem zaten tama ayarınad bır ıt beklıyorum denk getırırsem goruceksın..

Son sozumde sonculuk konusunda benım ıtım ısmı lazım degıl sımdı polemık olamsında ......,..... yada ..... gibi olacağına karaba ş gibi bütün maç kalbura çevirsinde soncu olmasın Smile

Bunun biraderi var mı kardeş , vallahi çok hoşuma gitti Smile
Kardeş gelince not bırak haberleşelim sırf şu köpek için üye oldum buraya.. Biraderi varsa haberleşelim..
Smile) sagol akrdeşim bunu duymak bizi gururlandırdı.. Smile türkiyenın neresındensın sen ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8