Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: izmirden Efe 5. ayını doldurdu Yeni Resimler..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(30-08-2011, Saat:06:35)Ken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İyi kötü yorum yapan herkesin eline sağlık.. Köpeğimize saf mıdır değilmidir köpeğiniz nedir diyen arkadaşlar buradan son halini görebilirler..

Cem sen nerdesin yorumunu bekliyorum edfe nasıl olmuş nasıl gidiyor ? Smile abisi

şimdi gördüm önder maşallah gerçekten çok iyi yetişiyor ama kanımca hala biraz kilolu gibi yada fot öyle gösteriyordur ama dediğim gibi süper yakışıklı bir köpek gönlünce olsun kardeşim
harbiden çok yakışıklı bi enik büyümüş halini gerçekten çok merak ediyorum. tüyü kadar hayrını görün maşallah..
Guzel Bı Kopek ınsallah dahada Guzel Karızmatık Olur Tuyu Kadar Omru olması dıleklerı ıle
Herkese teşekkür ederim yorumları için.

Cem tartı yok kardeşim eskiden kucagıma alıp evdeki tartıda tartıyordum.Şimdi tartının max limitini geçiyor tartamıyorum tahmını birşey de yazmak istemiyorum çok kilolu değil ama zayıf da değil resimler iyi kötü fikir vermiştir.

Dişlerini düşrmeye başladı değişiyor hala ısırma huyunu bırakmadı gördüğü herşeyi ısırıyor bizleride dahil Smile niyeti oyun oynamak ama bazen ayak el dinlemiyor.


Cem şu aşamada nedir fikrin neler yapılabilir değişik yorumlarını bekliyorum ayrıca demir in yeni resimlerinide bekliyoruz.
(31-08-2011, Saat:08:35)Ken Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ümit kardeşim çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun kardeşim ınsallah eşkiya gibi bir it olur..

Pomak soyu spou bizde kalsın daha öncede söyledim önce bir köpek büyüsün günün birinde büyüdüğünde güzel bir konuyla şimdiye kadar köpeğimizle ilgili yazılan yazıları toplayıp bir konu yapacağım soyunu o zaman öğreniceksin soyu boğuşan şampiyon olmuş değil dağda davar peşine koşmuştur 10 göbeğinden ötesini biliyoruz.

Herkesin yorumu için teşekkürler..

demek istediğini anladım abi ama birde dişi alsaymışsın keşke bu büyük davarcılardan nesli sürmüş olurdu.
bence kilosu güzel fazla kilolu olmamasında fazla yarar yok köpeğin güzel ve aynı güzellikle devam etmesini dilerim arkadaşım... Maşallahh
bence kilosu güzel fazla kilolu olmamasında fazla yarar yok köpeğin güzel ve aynı güzellikle devam etmesini dilerim arkadaşım... Maşallahh
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8