Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangal yavrularını yedi !
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar, geçen bahsetmiştim. Kuzenimin köpeği tam 12 yavru doğurdu. 2 tanesi doğumdan sonra öldü. Geriye 10 eniğimiz kaldı. Bugün içeriye girip baktığımızda 2 tane yavru gördük. Arkadaşlar köpek kulübede değildi. Birinin yavruları çalması imkansızdı. ÜStelik kapı kilitliydi. Sizce köpek neden yavrularını yemiş olabilir. Hani yavruların kaçması da söz konusu olamaz. Çünkü daha yürüyemeyen köpek nasıl kaçsın. Ben bu duruma çok üzüldüm. Belki sizin başınıza da gelmiş olabilir. Lütfen görüşlerinizi yazınız. Yaşayan arkadaşlar vardır elbette.
dişinin ilk doqumu mu ?
Herhalde ilk doğumu. Az önce kuzenimle konuştum. Geri kalan 1 taneside ölmüş. Dedi herhalde altına oturuyormuş yavruların. Arkadaşlar 1 tane erkek enik kaldı. Bunu nasıl yaşatabiliriz. Lütfen yardım edin.
annenin acemiliğidir üstüne basar üstüne yatar yavru öldükden sonrada yavruyu yer anneniin yanından yavruyu alın sıcak küçük bi yere koyun anneyi sağıp yavruya içirmeye çalısın yada yavruyu 3 saatte bir annenin yanına görütüp orda emzirmeye çalısın tekrar alıp sıcak küük bi yere koyun biraz uqraş ister ancak başka çaresi yok mlsf bu sorunlu dişilerde çok görülür
Hımm teşekkür ederim. Kuzenime söyleyeceğim. İşllah geç kalmamışımdır. Kuzenime bunu uygulamasını söyleyeceğim. İşallah son eniği kurtarırız. Peki bu hep böylemi sürer. Yani yine çiftleştirirsek tekrar mı yavruların üstüne oturur ve öldükten sonra onları yer ?
valla bazen ilk yavrulamada oluo bazen devam edio sürekli öldürüyo yavruları bakamıo bazende ilk bi kaçdan sonra deişebilio inşallah ilerleyen çiftleşmelerde öldürmez bakar yavrularına
Çok teşşekkür ederim. Şimdi arayıp söyleyecğim. Dikkat etmesi için. Peki hani şimdi bu kangal yavruları görmediği için mi üstlerine oturuyor. Yoksa bakamadığı için mi ? Bundanda biraz bahseder misin ?
Sayfalar: 1 2 3 4