Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Zalim Panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(02-02-2011, Saat:02:03)bahçelili ercan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]savaşbey sizde burdan tanımama ragmen karekterli bir kişiliginiz oldugunudüşünüyor saygılarımla selamlar.
bu işe gönül veren meraklı olan layıkıyla yapan herkese saygılarımı sunarım.

Ercan bey,iltifatın için teşekkür ederim.Bu iltifatınıza layık olabiliyorsak ne mutlu bize.Allah razı olsun.Bizimkisi gönül vermekten öte.Bu iş yani safkan kangal köpeği olan bu soyu üretmek,yetiştirmek bizim için bir sevda.Bende sizi buradan tanıyorum ama yakında turnuvanın ilk maçlarında Nevşehirde yani sizin ilinizde olacağız.İnşallah orada yüzyüzede konuşmak tanışmak nasip olacak.Umarım başlayacak bir dostluk ömür boyu sürer.selamlar.Allaha emanet olun.
zalim panter damızlık tutulup eşleştirilmemeli çok hatalı bir yapısı var aynı tommy soyuna benziyor.
tomy soyu seni bir bir öpsün mehmet kemal cansevdi,asıl senin insanlıktan yana hatalı yanın var,keşke baban bunu bilebilseymiş
vurucu eziği sen toptan hatalısın fakat sendeki hata babandan değilde kökeninde var gibi ? Aynı baba zalim gibi
mimkemal,sordun söyleyim ben baban değilim,git kökenini anana yeniden sor,ben bursadan bir defa geçtim ama o da senin yaşını kapsamaz,anlayacağın seni ben çıkarttırmadım,kendini hemen bana sıvamaya çalışma.
hamiş;ezik diye sana derler ya da diyecekler.hangisini alırsan seç beğen.
bu arada sen belki top olabilirsin ama ben değilim o yüzden seni .... m demeyeceğim.bu işi senin için tomy soyuna bırakıyorum.bundan sonra itimizin soyu ya da şahsımızla derdin olursa erkek gibi çıkmanı beklerim.Buyur gel.
Ezik köpek gibi havlamaya başladın. Bir ileri iki geri olayı. Benim soyum meydanda. Senin ne olduğun üslubundan belli. Daha çok çirkinleşip üste çıkma hevesi. Dandiksin Sen. Senin şahsına ne derdim olacak sen nesinki ? Köpek için köpekleşen adam ? Senin her tarafın .. .. sıkıntı yok hırs yapmaya çalışma ezik
yazılarımı okuyan diğer arkadaşlardan özür diliyor ve mimkemal konusunu kapatıyorum.bu konu laftan çıktı ve sanal aleme benim için artık kapalıdır.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15