Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Zalim Panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(29-01-2011, Saat:07:34)sx3winc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tsk savas abi

Gardaş Zalım Panter'in rakibi belli oldu ve anketi açıldı. Daha çok yazışmalarımız oaradan olacak artık.selamlar.
ZALIM PANTERİM seni tanıyan bilen çok az.Soyunu herkes biliyor da seni bilen yok. Seni bizim boz dağlar iyi bilir,ayağının değmediği yer var mı boz dağlarda.Kurtların korkulu rüyası ZALIM,Çevre köylerdeki köpeklerin aman ha Zalım buralarda olurda diye köylerinden çıkamamalarının sebebi ZALIM,civardaki dişilerin kızan olduklarında köylerini terk edip yanına koştukları ZALIM,Dağdan davardan gelip,sağ arka ayağın sakatken,bir deri bir kemik halinle kayserideki rakibine meydanı dar eden ZALIM.Yakında herkes seni tanıyacak herkes senden söz edecek ZALIM PANTERİM.Ah ne vardı rakibin dostum Fuat'ın köpeği olmayaydı.yoksa seni anlatmak için daha ne cümleler kurar ne şiirler yazardım.Çıkacaksın meydana sana yakışacak şekilde,soyuna yakışacak şekilde ve Çiçek ailesine yakışacak şekilde dövüşeceksin. Yenmekte var yenilmekte.Önemli olan meydana çıkıp aslanlar gibi savaşmaktır,sen bunu yap gerisi umrumda değil.kazanmak kaybetmek hepsi hikaye.Sen bizim için pırlantasın ve sonuç ne olursa olsun öyle kalacaksın.
Değerli dostlar bana deli falan demeyin sakın.ben köpeklerimi çok seven bir insanım,onlarla başbaşa kaldığım zamanlarda konuşurum ve hep beni anladıklarını düşünürüm.Bu yazımda yer alan her kelimeyi köpeğime olan sevgimi ifade etmek için yazdım.Beni anlamayan kişiler belki bu anlatımım dolayısıyla daha iyi anlarlar.köpek sahibi olan olmayan ama içinde köpek sevgisi bulunan herkese sevgilerimi sunuyorum.
Zalımın iştahsızlığı çok şükür geçti.Şimdiiştahıda moralide yerinde.İnşallah bu sağlıklı haliyle maç gününe kadar gider.Sonrası mı? sonrası er meydanı.Ordan sonrasını ZALIM PANTERİM söyleyecek.Biz susup dinleyeceğiz. Smile
abı bu ıt davar köpeği ise bozkırlarda ıyı kondısyon yapmıstır..kı boğusunu seyrettım 1o dklık maç cıkarmıs olmasıda bunun göstergesı..kondısyonunu koru iyi hazırlamaya bak.. ...Ben böyle psıkopat görunumlu bakısları sert ıtlere hasta oluyorum..Belıkı Zalımı cok sevıyorsun..Yukarıda ne guzel anlatmıssın zalımı...Aynı ısımde bır ıtımız vardı karadenızın kaçkar dağlarında 6 yıl hukmunu surdurdu tıpkı senın anlattığın gıbı..:-))ama gel gör kı bir gece suruye dalan bır ayı tarafından parcalandı...ömru okadarmıs ne dıyelım..A Zalımı çok begendım ama tek uzuntum gene çok sevdiğim bir it olan karabasla kapısacak olması..Bellıkı sende fuaut abı gıbı saygıdeğer efendı yiğidi öldur hakkını ver dıyen bır abımızsın...Benım dıyebılceğim tek sey önce dostluk sonrada ıyı olan kazansın demektır.Allah her ıkınızden de gönlune göre versın..Basarılar..
Panter soyu kangallar gördüğüm en iyi ve safkanlığından şüphemiz olmayan kangal köpekleridir.Zalım Panter oldukça güzel bir köpek.Şampiyona da şansının yüksek olduğunu düşünüyorum.Bana göre en az yarı finale kesin çıkacaktır.Bütün köpeklere ve köpek sahiplerine bol şans diliyorum.
Asena Kardeşim,güzel dilek ve temennilerin için çok teşekkür ederim.Sizlerin beğenisine layık olabiliyorsak ne mutlu bize.sizin yorumunuz benim için çok değerli.sevgilerimi sunuyorum.
savaşbey sizde burdan tanımama ragmen karekterli bir kişiliginiz oldugunudüşünüyor saygılarımla selamlar.
bu işe gönül veren meraklı olan layıkıyla yapan herkese saygılarımı sunarım.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15