Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Karapinarli Efsane Karabaş'in son hali
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(09-02-2011, Saat:09:30)SinanNl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hiçbirinden de bişey çıkmaz, bu saydıklarının hepsinde kalça problemi var, Karabaş'ın soyunda da kalça problemi var. Bu saydığın soylarla 10 tane enikten sadece 1 tane düzgün bulma şansın olur. Ama soyunda kalça çıkığı bulunmayan, arkası sağlam olan dişilere çekersen o zaman düzgün enik alırsın. Arkası sağlam dişiler de hangi soylarda mevcut zaten herkes biliyor. Matematik problemi değil, sadece aklı çalışan ve azda köpekten anlayan birinin çözebileceği problemler bunlar.

Maksat sizin mantığınızla yapılan ve 10 eniğin 9 tanesi telef olsun bana 1 tane yeter demek değil, bu soyun ilerisini düşünmek lazım.

Kaç defa sordum bu Karabaş'ın başa güreşen bir eniği var mı diye, saya saya bir tane Bulgaristan'a satılmış Piskopat Karabaş'ı sayıyorsunuz, o da zaten son maçını kaybetmiş.

Biz bugünün hesabını yapıyor olsak sen illa benim dişiye çekelim dediğin de getir çekelim derdik değil mi?


ne diyelim kardeş senin hocan salammış kalça çıkıklığı bizim kancıkta yok corcların ben hiç kancığında kalçası bozuk göremedim okdar besledik ve aksi taktirde karabaşta hiç bi kemer problemi yok cemal denerin torosu kaldırmadı ve betoladr dediğmiz bi soy kalem bi vucutlu köepklerdir ve bulgara vediğimiz karabaş gibi köepk çıkart sana helal olsun diyecem

[Resim: karabasss.jpg]

Karabas bize geldiginde bu halde idi.Bu baslikta once gonderdigimiz resimlere bir bakin.Aradaki farki gorun.Biz hayvani duzeltmeye calisiyoruz siz hala enik alalim diyorsunuz.hayvan once iyice kendine bir gelsin ondan sonra bakalim enik ala bilirmiyiz.Karabas 13 14 yasina gelmis siz hala hayvani enik makinasina cevirmek istiyorsunuz.Daha once sizdeymis madem,neden piskopat karabastan daha iyilerini almadiniz veya daha baska piskopatlar cikartmadiniz piyasaya.Bizim elimizden ancak bu kadar geliyor sakat kopek uretmektense uretmemeyi yeglerim fakat herkes biliyorki eger bir kopekte kalca sorunu varsa bu genetik bir olaydir.Anne veya babadan yavruya aktarilir ama Karabasin gecmisinde nasil bir kopek oldugunu bildigimiz icin iskeleti cok saglam,kesinlikle kalca sorunu olmayan bir iki disiye cekip bu soyu devam ettirip ilerde yavrularini ve torunlarini her seferinde daha saglam yapili disilere cekerek soyu kurtarmak.12 13 yasinda bir kopekten insallah soyu devam ettirecek bir kac yavru ala biliriz.Suan Karabas bizde ve bizde elimizdeki bildigimiz disilere cekecegiz.Bu konuyuda fazla uzatmanin bir anlami yok.Yavru aldik aldik yok alamadik bizde keske su hayvan uc bes sene once bizde olaydi der avunuruz. Yapacak baska bir sey yok.

Selamlar.
ASALETİN YETER KARABAŞ
kardeşim karabaş samsusundan küçük karabaş 9 buçuk yaşına ne 13 ne 14 dü
(28-01-2011, Saat:09:16)arap_06_00 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]istedikleri kader çeksinler 20 eniğin arasında 1 tane zor çıkar karabaş yüzlerce kancığa çekildi hiç birinde istediklerini alamadılar herkesin istediği piskopat karabaş gibi ama bizim kancık başka köpkte eniği çıkmaz

saçmalama istersen arap, her köpeğin 20 eniği olsa elbet 1 tanesi baş olur. elinizdeki dişi iyi olabilir, sizin elinizde 1 tane iyi dişi var, bizim elimizde 21 tane. laf ile enik doğmuyor, mantıksız yorulmar yapmayın lütfen.
ya Abi damızlık işinden anlayanla konuşacaksın, boşuna ellerini yoruyorsun :S haklısın bye yaz bitsin yaa ALLAH ALLAAAH :S
SİNNAN KARDEŞ YORUMLARINI OKUDUM şunu söylemek isterimki düşünçelerin senin işi bilen ve doğru bir köpekçi olduğun göstergesidir. söylediğin gibi karabaşta kalça çıkılığı var ise bile bile lades demenin mantığı yok eğer mantığınız iyi almak ise yürüdüğünüz yol doğru yol karabaş gibi hırslı ve sağlıklı enikler almanız dileğiyle
Kıtmir kardeş yanlışlık olmasın, Karabaşın kendisinde herhangi bir kalça problemi yoktur fakat bu soyda kalça çıkığı olan bir sürü köpek var. Bu da genetik olarak kalça problemli olduklarına işaret ediyor. O yüzden sağlam dişiler, soyunda bu tip problemler olmayan hayvanlar lazım. Selamlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10