Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Karapinarli Efsane Karabaş'in son hali
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
inşallah önyarlı davranmadan onun köpeği iyi değildir bunun iti para etmez diyerek biraz inada kaçıp objektiflikten uzak yanlış eşleşmelerden uzak durmalı ve hedefi 12 den vurmak gerekiyor
ama genede sahibininvereceği karar önemli
Maşallah.
(06-02-2011, Saat:06:48)azar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]inşallah önyarlı davranmadan onun köpeği iyi değildir bunun iti para etmez diyerek biraz inada kaçıp objektiflikten uzak yanlış eşleşmelerden uzak durmalı ve hedefi 12 den vurmak gerekiyor
ama genede sahibininvereceği karar önemli

Azar kardesim meraba.Zaten yillarca hep yanlis ciftlesmeler yapilmis.Karabas gelmis 12 13 yasina insallah yavrusunu ala biliriz eger ala bilirsek biraksinlarda bizde kendi kafamiza gore alalim.Zaten hayvanin hayati cilelerle gecmis o yastaki bir hayvanida onumuze gelen disiye cekip ecelinden once oldurmeyelim.Bizim de cok secici davranmamiz gerekiyor.Umarim anlayisla karsilanir bu dusuncemiz.Hayvan cok yipranmis halada tam manasi ile kendine gelemedi.Keske cok daha once bize gelseydi.Bolca en saglam disilerden yavrusunu alabilsekte soyunu devam ettire bilseydik.

Selamlar.
inşallah kardeşim allah yardımcınız olsun bu iş için destekleyici kızana getirici hap filan yardımcı olabilir biz bir keresinde viagra denedik fazla bir etkisini göremedik demekki hayvanlara ayrı bir destekleyici gerekli bu konuda deneyimi olan vardır yada suni döllenmede bir alternatif olabilir
Bu tip yapay ilaçlara gerek duymak çok yanlış. Dişilere de kızana getirici ilaçlar veriyorlar. Sonuçta bunlar yapay hormon. Sağlıklı hayvanlara hormonu basınca hem hayvanın ömründen kısıyorsunuz, hem de tüm dengesini altüst ediyorsunuz. Şu an *** edildiği gibi dişiye çıkamama durumu falan yok, kendi eşleşebiliyor o yüzden de suni döllenmeye gerek duymuyoruz.
karabaştan enik verecek 3 cins var bunlardan biiri tangolar biri corclar diğeride betolar
Hiçbirinden de bişey çıkmaz, bu saydıklarının hepsinde kalça problemi var, Karabaş'ın soyunda da kalça problemi var. Bu saydığın soylarla 10 tane enikten sadece 1 tane düzgün bulma şansın olur. Ama soyunda kalça çıkığı bulunmayan, arkası sağlam olan dişilere çekersen o zaman düzgün enik alırsın. Arkası sağlam dişiler de hangi soylarda mevcut zaten herkes biliyor. Matematik problemi değil, sadece aklı çalışan ve azda köpekten anlayan birinin çözebileceği problemler bunlar.

Maksat sizin mantığınızla yapılan ve 10 eniğin 9 tanesi telef olsun bana 1 tane yeter demek değil, bu soyun ilerisini düşünmek lazım.

Kaç defa sordum bu Karabaş'ın başa güreşen bir eniği var mı diye, saya saya bir tane Bulgaristan'a satılmış Piskopat Karabaş'ı sayıyorsunuz, o da zaten son maçını kaybetmiş.

Biz bugünün hesabını yapıyor olsak sen illa benim dişiye çekelim dediğin de getir çekelim derdik değil mi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10