Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Zoro Panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(01-01-2011, Saat:09:23)tigeralone1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah meslektaşım güzel köpek..yanlız ben aşil ide cok seviyorum..onun meydanalara nam salan ve babası gibi yakışıklı olan bir yavrusuyla sizi görmek isterim..birde sizde 2 panter daha var onlarda iyi köpek hani birisi ilen su an türkiye şampiyonasına katılmak istiyorsunuz..o köpek..diğeride baronla dövüşen baronu ezen ama sadece nefesi yetmediği için 10-12 dakıkka sonra maçı bırakan köpek ancak iyi hazırlanırsa türkiyenin en iyi köpeği ve baron dahil yenemeyeceği köpek yok..baronda sadece o macta zor durumlara düştü..diğer maçları rhat aldı karabaş maçı istisna karabaş özel köpek yenildi ama dövüşmedi dövdü ve maçı bıraktı ..karabasta çizik yok baronu yüzü tanınmaz haldeydi o mac istisna..baronu tek zorlayan köpek sizin genç panterdi..işte o panter iyi hazırlanırsa yenemeyeceği köpek yok..
Gardaş yorumun için çok teşekkür ederim.Baronla boğuşan Panter oğlu Panter için söylediklerinize tamamen katılıyorum.Ancak,ne yazık ki O Panteri geçtiğimiz yaz kaybettik.Artık yok.Elbette çok üzüldük.Ama emin olun fotokopi gibi aynısı olan hatta babasından birazcık daha yüksek süper bir oğlu var.Bayrağı babasının bıraktığı yerden çok ötelere taşıyacağına inancımız tam.Henüz çok genç.O önümüzdeki yıl savaşacak.

bu zalim panterle ilgili bir gelişme var mı..turnuva konusunda..aslında denizli,aksaray ve konyanın ilçelerinde-ve sivas civarı iyi köpekler var 8 li turnuva falan organize edilse..yine güzel maçlar olur ve tanıtım açıısndan faydalı olur..
Teşekkürler değerli meslektaşım. Zalım Panter turnuvaya kabul edildi. trkangal'da 2011 Türkiye Şampiyonası başlığını takip ederseniz orada son güncellenen listede ZALIM PANTER'in ismini turnuvaya kabul edilen köpeklerin listesinde görebilirsiniz.Köpeğimiz ZALIM PANTER'e her yönüyle çok güveniyoruz.Rakiplerin her biri bir diğerinden güzel ve kaliteli köpekler. ZALIM PANTER turnuvaya safkan kangal köpeğini temsilen katılarak,farklı dövüş stiliyle,inatçı yapısı ve güçlü fiziğiyle renk katacaktır diye düşünüyoruz.Başta ZALIM PANTER olmak üzere tüm köpeklere başarılar diliyoruz.
panter klasiği başka bir söze ne hacet maşallah.
Teşekkürler 3rm dostum.İltifatın çok hoş. Ağzına sağlık.
çıngı gibi maşallah panterleri iyi temsil ediyor.
Hüseyin Çıngı benzetmen çok hoşuma gitti.Enikler bölümünde Deli Panterin resimlerinde Delinin yanında küçük bir enik var gördüysen O'nun adı ÇINGI. Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11