Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Zoro Panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
slm panter nikli arkadaş.isterseniz kara panterle gemerekli beyazı atalım yer olarakta orta olarak şarkışlada kasım emminin çiftliğinin önünde güzel yoncalığı var orası olsun.isterseniz kayseri festivalinde boğuşan zalım panterle atalım.beyaz 3 buçuk yaşında ama tecrübelide karar sizin.haber bekliyoruz. rakip değiliz yanlış anlaşılmasın dostluk maçı panterleri denemenix mahiyetinde sonuçta ikiside sivasın köpeği
Masallah Zoro ya,

Bu Kara itleri görünce Icim Aciliyor.

Allah Gönlüne göre versin Savas Abi
Sağol gardaş.Allah seninde gönlüne göre versin.
maşallah kalemle çizsen ancak bu kadar olur hayrını görün...
Sağol tura gardaş.ağzına sağlık.
Selam ZORO yu panterlerin içine ne zaman kattınız veya zoro kanı sizin köpeklerin içinde ne zamandır var. Karsa gelip dişiye mi çektiniz. yoksa sonradan size mi geçti zoro .
Gardaş sen hangi Zorodan söz ediyorsun.Zoro bu eniğin dedesinin babası olan ve bizim kapımıza ait köpeğin ismidir.Bizim Zoro Panter soyuna ait bir Zoro'dur.Yoksa ismi Zoro olan ve sizin bahsettiğiniz Karslı Zoroyla hiçbir alakası yoktur.Ayrıca bilmenizi isteriz,biz hiçbir zaman çifttleştirmek için hiçbir yere hiçbir köpeğe dişi götürmeyiz.Götürürsek PANTER SOYU KANGAL KÖPEKLERİMİZİN SAFKAN KANGAL ÖZELLİĞİ KALMAZ.
Kars'a Selamlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11