Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Çökelezin Aslanları ( Kangal )
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
maşallah çok güzel it..
Biraz geç oldu yeni farkettim ama iyiki de farkettim.
Öncelikle İbrahim kardeşe teşekkürler büyük küçük bilmek konusunda hassasiyetine.
Ama küçüklere de yani İbrahim adına yazanlara da çok dikkat etmeleri gerektiğini söylüyorum, büyükler ne demiş "Laf ağızdan çıkan kadar senin, çıktıktan sonra herkesindir" ceremesi olur demişler.
İnsan net ortamında karşısında kimse olmadığından ağzının ayarı olmuyor, bazen ipin ucunu kaçırıyor. Karşısında birisi olsa böyle konuşmayacak ama her nedense bazen coştukça coşuyorlar..
İŞşte bu çok kötü bazen geri dönüşü olmayacak laflar oluyor bu da iyi olmuyor. O yüzden Biz birbirimize hakaret edeceğimize birbirimize düşeceğimize enerjimizi ve gücümüzü başkalarına saklayalım merak etmeyin rakip çook.
yeter ki en iyileri çıkarmaya devam edelim. Hepinize sağlık sıhhatler dilerim.
şun ana kadar gördügüm köpeklerin icinde sayılı köpeklerden biridir efe bizzat canlı boguşlarınıda izledim zamanında kendisinden katkat iri köpeklerle boguştu ve hepsini altetmeyi başardı süperbi hayvan kayışları tebrik ediyorum böylebi köpek yetişdirdiği icin saygılar
buarada eklemek istiyorum tabikide martinin yada topalın yanından bile gecemez
çok güzel bir it,maşallah

hektor66

güzeel itmiiş
seni herkez seviyor ibrahim abi martini ben iyi bilirim 14 yaşındaydım süllere getirmiştin eski kireç fabrikasına ne güzel boğuşmuştu
maşallah
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8