Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Çökelezin Aslanları ( Kangal )
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
bencede bekleriz
nereye bekliyosunuz anlamadım
İbrahim benim yazdıklarımı iyi oku önce, elbette isteyen istediği köpeği besler yetiştirir buna kimse karışamaz.Meydan deyince Egenin en büyüğü olan Hasan KAYIŞ'ın bizler için anlamını daha önce yazdım.Doğru dürüst bir baş köpekle maç yapmamış bilinen esaslı bir galibiyeti olmayan kimseler köpeklerini gökyüzüne çıkarırken, imparator, kral ilan ederken,Bu güne kadar bilinen en iyi soylardan birisini yetiştirmiş Dede- Torun şampiyon çıkarmış Koca Hasan Kayışın kırma bir köpekle reklam yapması tuhafıma gitmişti.Efenin senin için anlamını yazınca o köpeğe bakış açımda bir değişme olmadı değil ama yinede Hasan Kayış çoğu kimsenin rüyasında bile göremeyeceği bir zenginliğe sahipken o köpekle reklam yapması daha da önemlisi Efenin durumunu gözönüne alıp bunları deneyecek kişiler ve ortalığın kırma köpeklerle dolma ihtimalini de siz düşünün.
inşallah bi ders çıkarırlar
İbrahim diğer sayfada yazdıklarını yeni gördüm, sen kimsin ifadesi hiç olmamış öncelikle bunu belirterek köpek hakkında yazılanları BEŞ kez daha okumanı öneririm eğer tanımak istersen Uşak Sivaslıdan Yavuz Hoca desen kime sorsan gösterir.
Bu konu hakkında bir daha yazmayacağımı beyan ederek son olarak şunu söylüyorum bu kadar cehalet olmaz.
Yavuz Hoca Saygın bir kimlik ve kişiliktir.
Öncelikle saygı duymasını bileceğiz. Yazılanları az biraz okudum, tamamını okuyunca daha detaylı yazacağım.
Ama buralarda yazarken eğer kahvehane ağzıyla yazarsanız ayarı kaçırırsınız. Öyle Çala gel bilmem nerey gel gibi laflar ederseniz yanlış olur !
Varsayalım Adam çıktı geldi ne yapacaksınız dövecekmisinz, öldürecekmisiniz, ne yapacaksınız. Sizin gelen Misafire bakışınız bu mudur ?
Siz hangi Milletin evladısınız. Denizlini insanı sıcaklığı samimiyeti misafirperverliği ile ünlü değilmidir?
Hocanın yazdıklarına iyi bakın anlamaya çalışın, işin felsefe boyutundan bahsediyor. Dünyada saygı görenler sadece Kendi Kültür varlıklarını koruyarak amaçlarını gerçekleştirenlerdir. Amaçlarını gerçekleştirmek için her şeyi mübah sayanlar ise hiç bir yerde saygı görmezler, aynı bugün İsarillilerin toprak elde etmek için her şeyi mübah saydıkları gibi..
Bu arada ben bunları yazdım diye Bana da "Çal'a gel" gibi laflar da etmeyin sakın sizi baştan uyarayım.
Ben de Denizliliyim Çal bana çok uzak değil ! Irlıganlılıyım ! Hemen gelirim.
O yüzden kimse bilgisayar önü diye boş laf yazmasın, sonra arkasında durmak gerekir.
Bu yazdıklarımı daha detaylı yazacağım. O zaman anlamayanlar da anlar.
Selamlar
Ayrıca başlığa yeni dikkat ettim (Kangal) yazıyor.
Bu da ayrı bir arızadır. Sırf enik satabilmek için kendi köpeklerinize Kangal demeyin. Bizim yöremizin köpekleri ne zaman Kangal olmuş.
Ben Kangalı da gördüm Sivası da gördüm ama bizim Köpeklerimiz gibisini görmedim. Adamlar Bizden Köpek götürüyor kendi köpeklerini bizimkilere benzetmeye uğraşıyor ama her nedense Bizimkilere bakıyorum Bizimkiler de sağdan soldan köpek topluyorlar.
Var mı böyle dangalaklık.
Kendinize gelin kendi varlıklarımıza bakın. Bizdekiler kimsede yok bunu Sİvaslılar söylüyor Aksaraylılar söylüyor.
Ben değil !
herkese slmlar ben ibrahim kayış benim bilgisayar kullanacak kadar vaktim yok onun için bu yazılananları ben yazmıyorum başka arkadaş yazdığı için yanlış anlaşıldı. bugün beni cağırdılar ve tüm yazılanları okudum herkes yorum yapmış sevende sevmeyende öncelikle muhammed abi biz gelen misafiri düşmanda olsa saygısızlık yapmayız. bunu bizi tanıyanlar bilir yavuz abi herşey için teşekkür ederiz. arkadaşlarım yerine herkesden özür dilerim yanlış anlaşıldığı için ben bizi sevmeyen biri yazmıştır diye öyle düşündük sonra sivaslıdan yavuz hoca diyince anladık efe zamanında cok şampiyonlar devirdi hakkı yenmez bir efsane ama yavuz abimin dediği gibi hiç bizaman efsane martin ve topal mercanın yerini değil mekanına bile varamaz anlatmak istediğim efeyi daha bağırtıpda boğan olmadı ama efsane martin ve topal mercan boğardı efsane martin ve topal mercanı namını herkes bilir doğru efeden kat kat üstündür martin ve mercan ben efeyi bazı çekemeyen köpeğini boğdurduğum ama yinede efe boğmadı diyenler için koydum enik satmak için koymadım.şuanda martin ve topalın soyu devam etmektedir. beni seven ve sevmeyene saygılar....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8