Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Hepinizin Yanlış Bildiği Kurt Tartışması!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
çok güzel bi paylaşım olmuş,bilğilendirdiğiniz için teşekkürederim.
Kurt vahşi bir hayvandır kangal ise evcil .o küçük dediğiniz kurt sürüye bi daldımı bakın bakalım ne yapıyor sürüye boyuna bakmadan kangal burda işe yarıyor işte sürüyü koruyor
Ben kangaldan daha iri bir kurdu daha 1.5 ay önce gördüm.
Yaylımda benim itler öne aldı sürdü.
Alaskada filan yaşamıyorum. Eskişehir'in bozkırındayım.
Yaz başında da 8 kurtluk bir sürüde kangal boyutunda kurtlara rastladım.
Davarcı adamım, ben öyle boyut filan anlamam, çoban uyuyup sürüye daldı mı kıyım yapar. Kurt boyutuna bakmadan kurttur. Kurt kurttur, bunu bilirim.
(11-10-2014, Saat:10:33)AliCengiz2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman sizde köpeklerinize DİKENLİ TASMA takarak benim köpeğim kurdu yıktı boğdu vs. şeyler yazıpta birde marifetmiş gibi paylaşmayın! Önce çıkar o dikenli tasmayı sonra götür bakalım kurdun yanına coyote'un vs. her neyse nasıl anlarsanız siz o zaman bakalım sonuç ne oluyo bazende paylaşıolar 2 tane kangal getirmiş 1 tane kurdu yıkıyo sen zaten 2 tane kangal getirmişsin tek kurda karşı eşitlik nerde burda?! Birde değişik değişik videolar dolaşıyo ortalıkta "VİDEONUN YARISI YOK!" KURT YERDE ÖLÜ KANGAL GELİYO BOĞAZINI ISIRIYO SİLKELİYO VS. VS." KURDUN NASIL ÖLDÜĞÜ MEÇHUL! SİLAHLA VURULMUŞ OLABİLİR! O ZAMAN VARMI KANITINIZ GÖSTERİN "VİDEONUN BAŞTAN SONA KADAR OLANINI GÖSTERİN!!!!!" VARMI BÖYLE VİDEO TEKE TEK! GÖSTERİN ONDAN SONRA GELİP BURDA KONUŞUN!!!! KANGAL TEKE TEK DİKENLİ TASMASIZ KURDU YIKAMAZ! BOĞAMAZ! ÖLDÜREMEZ! TAMAM GÜÇLÜ KÖPEKTİR AMA FAZLA ABARTMAYIN! SONRA İNTERNETTE CAHİL CAHİL YAZILAR...!!

Usta yanlış anladığın mevzu, delikanlılığın kitabını yazdırmak gibi bir kaidemiz yok. Amaç sürüyü öyle yada böyle bir şekilde zaiyat vermeden korumak.
bu başlığı atan arkadaş belki sen yalnış biliyorsun gidip bilmem nerde nasıl kurt var derken ordaki kurtlar alaska kurdu olduğunu söylüyorsun ben istanbulda yaşıyorum başka biri kırşehirde dieri ankarada yaşıyor. bunun gibi her kangal seven besliyen illa köpeği kurtmu boğacak diyor herkes gelmişsin millete akıl veriyon şu kurt bu kurt coyate kurt çakal her neyse bu hayvanlar koyunlara saldırır öldürür birini yemez hepsini telef eder şimde sen böyle yazdınya herkes beslediği kangal cinsi ve varyiyetlerini sürüsünden atsın bende istanbulda kurt yok zaten şehir burası deyip köpeği salayım gitsin iki üçtane olsun da kurt öldürsünler. öylemi kurt deil zararlı olan tilkiyi bile öldürüp sahibinin tavuğunu korusun yeter ama Anadolu köpeği olsun bu milletin goldenleri teriyerleri pibulları olmasın burda amacın senin kangal köpeğini yada kangalın akrabağları deyim malaklı akbaş boz çoban köpekleri herneyse kötülemek konuya kurtla girip Anadolunun köpeklerine laf atma onlar halsiyetli hayvanlar. burdada alaska yada kanada kurdu olmadığından sorunda yok sonuçta kurtla baş edebilen tek köpek türü olduğunu tüm dünya biliyor ve bunuda kabul etmiş durumda herkes yani gereksiz bir konu açıp milletin aklını bulandırma ve ordaki kurtlar da saf kurt deil köpekden dönme kurt kurdun rengi normalde zifir siyah olmaz ama ordaki kurtların hepsi boz kurt deil gitmişsin görmüşsündür. nasıl kurtmuş eyitile biliyor. az belgesel izle
Yaş genç, bilgiler toplama ve eksik olunca bildiğini sanan cehalet ortaya çıkıyor. Bilmediğini de biliyorum sandığından ısrar ve inat var. Kör cehalet... Sonuçta kendi eksik ve yanlış bilgilerini de bize dayatıyor.
Bu kadar bu işlere meraklı insanlar, içlerinde köpek yetiştirmiş, her çeşit kurt görmüş, büyütmüş, maçlar yaptırmış, maçlara gitmiş vs. bu işlerin içinden gelen bu insanlar hiç bir şey bilmiyor. İki satır internetten bir şeyler öğrenmiş, kulaktan dolma 2 laf duymuş Ali Cengiz kardeş herşeyi biliyor. Alaska nın soğuğuyla, Sibirya soğunu da kıyaslamış Sibirya daki kurtları sıcaktan öldürmüş.
O bahsettiği Alaska Kurtlarının Türkiye de yaşamayacağını sıcaktan öleceğini söylüyor. Ama nasıl oluyor da Eskişehir bölgesinde yaşadıklarını açıklayamıyor.
Konu açmadan önce bari bu konularla ilgili yazılanları bir okusaydın be hey cahil çocuk.
abiler adam napsın kurt gelipte malımı yesin tabi tortlu tasma takcak yani dikenli

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6