Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Herkül ve Şira
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(25-12-2009, Saat:07:21)barış.50 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]allah nazardan saklasın hayrını gorursun ınsallah

Teşekkür ederim..
maşallahı var ikisininde ama dişi daha bi aslan gibi duruyo sana ilk tavsiyem bi nazar boncuğu al ihmaletme.bende yeni bi erkek enik aldım hergörenin gözü kaldı kulak kesimi esnasında başına kaza geldi nazara geldi hayvanSadinşallah kazasız belasız sağlıklı büyütürsün ikisinide.
maşallah hayrını gör kardeş
(28-12-2009, Saat:05:02)darker10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallahı var ikisininde ama dişi daha bi aslan gibi duruyo sana ilk tavsiyem bi nazar boncuğu al ihmaletme.bende yeni bi erkek enik aldım hergörenin gözü kaldı kulak kesimi esnasında başına kaza geldi nazara geldi hayvanSadinşallah kazasız belasız sağlıklı büyütürsün ikisinide.


Geçmiş olsun dostum üzüldüm.... nazar boncuklu tasmaları var ben fazla göz önünde bulundurmuyorum özenle 2 ay bakıp öyle bahçeye salıyorum...
(28-12-2009, Saat:06:42)camdankalp Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah hayrını gör kardeş

Teşekkür ederim..
Köpeklerin önceki resimlerini hatırlıyorumda balkonda duruyorlardı acaba balkondamı baktınız bir müddet yavrulara ?
(04-01-2010, Saat:10:16)mimkemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Köpeklerin önceki resimlerini hatırlıyorumda balkonda duruyorlardı acaba balkondamı baktınız bir müddet yavrulara ?

Smile Yok dostum ben hiç balkonda bakmadım bakmamda yazık olmazmı çocuklarıma? bahçem var yaklaşık 250 m2 lik ordalar. yalnız onlar zeus hera ve zeyna idi, bunları yeni aldım kangaldan gazi amcadan bunlar ayrı, bunların anasıda babasıda kurt boğdu, kısmetse mart gibi şiranın erkek kardeşlerinden bir tane daha gelicek tosunum olucak, Bir tanede Eskişehirden Zeusun annesinden olma akbaşım gelicek dişi Smile bunları yaklaşık 10 dönüm bir arazi var oraya zeyna ile beraber koyucam sivasta ki gibi davara gidicekler kısmetse. Smile)
Sayfalar: 1 2 3