Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Herkül ve Şira
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
kardeş sade süt verme nacizane tavsiyem verdiğin süt kadar su koy veiçerisine kuru mama at alıştır yavruları katı mamaya yoğurt vermeyi unutma keşke erkeği almasaydın veya diğerleri gittikten sonra anneyi en az1 ay daha emseydi vucudu toplardı yavru anne sütünü iyi ememeyen yavru nasıl geldiyse öyle gidiyor.
(13-12-2009, Saat:07:34)KITMİR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeş sade süt verme nacizane tavsiyem verdiğin süt kadar su koy veiçerisine kuru mama at alıştır yavruları katı mamaya yoğurt vermeyi unutma keşke erkeği almasaydın veya diğerleri gittikten sonra anneyi en az1 ay daha emseydi vucudu toplardı yavru anne sütünü iyi ememeyen yavru nasıl geldiyse öyle gidiyor.

Çok sağol tavsiyen için, haklısın anne sütü en iyisi, ama kısmet böyle oldu dostum, şimdi toparlatıcam inşallah peyniraltı suyu, et suyu süt ve bebe bisküvisi ile öğün öğün beslicem. ekonaba maması var diğerlerinden kalan bunu et suyunamı katsam yoksa sütlemi versem onu bilmiyorum.
Kendi eniğimden tecrübeme göre karnı davul gibi olana kadar yedirme biraz yedirdikten sonra önünden yemeğini al ne kadar yediğini bilemez, karnı yemekle dolunca tartamıyor yürümekte güçlük çekiyor ayrıca bacakları yükten dolayı çarpık olabiliyor..
(13-12-2009, Saat:11:28)giuseppe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kendi eniğimden tecrübeme göre karnı davul gibi olana kadar yedirme biraz yedirdikten sonra önünden yemeğini al ne kadar yediğini bilemez, karnı yemekle dolunca tartamıyor yürümekte güçlük çekiyor ayrıca bacakları yükten dolayı çarpık olabiliyor..

Çok teşekkürler..
süt kadar su koy ve tuz at (yemeğe atılan kadar) su bağırsakların bozulmasını önler tuz kemikleri güçlendirir hazmı kolaylaştırır
(15-12-2009, Saat:06:39)abdulaziz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]süt kadar su koy ve tuz at (yemeğe atılan kadar) su bağırsakların bozulmasını önler tuz kemikleri güçlendirir hazmı kolaylaştırır


Teşekkür ederim. arkadaşlar bişi sorcam ufak enik iştahsız gibi duruyor veteriner gerçi strestendir dedi ama ne biliyim pek halsiz neden acaba bir fikri olan varmı?
allah nazardan saklasın hayrını gorursun ınsallah
Sayfalar: 1 2 3