Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Eniğim deli gibi kafasını sallıyor yardım..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
arkadasim isiniz hayvanlar olabilir ama eskiden yasinizi bilmiyorum kaba kulak olana tencere karasi surerlerdi gecer diye onun gibi bir sey kimse gormemis ne oldugunu bilmiyor yazanda 19 yasinda genc yazilanlar icinde her turlu ilaç varr ha simdi durup dusununce gormeden ne oldugunu bilebilirlermi iltihaplanma var demis ler ya basinda kene var ise ne olacak antibiotikmi verilecek o yuzden veteriner en dogru secim insallah anlasilir olmusumdur..
Aytek abi öncelikle iyi günler abi bende enik çok normal olarak haftada bi ayda bi birisine bişeyler oluyor veyautta tanıdıgımın enigi için soruyorum. Bi hafta önce ıgdırdan ramizin bi çift enigini aldım enikler sapa saglamdı bogazları şiş hırıltı yapıyordu . Veterinere götürdüm bi kaç ilaç içirdi vişeyler sürdü bogazına eve geldik yarım saat sonra enik öldü. Böyle acı bi tecrübem var. Belki aranızda çok köpek beslemiş ve bu hastalıkların nasıl daha çabuk ve saglam iyileştigini bilen abilerim var. Faydalanmak istedik yanlış anladıysan kusuruma bakma abim.
Nuh kusurluk bir sey yok kardesim.
Gormeden kimse ne oldugunu bilemezki verdigin hap ilacta oldurur eminim buludugun yer de iyi bir veteriner vardir kastim bu..
anladım abi dogrudur görmek lazım saolasan
bilgi için teşekkrüler.
F16 torunu dişi yavru arıyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen???
Sayfalar: 1 2 3 4