Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Eniğim deli gibi kafasını sallıyor yardım..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
saolasın hunter
Nuh Senin Bu enik Bi Buyuse Hayirlisi ile Valla Sevinecegiz.
Kardes Sizin Oralarda Veteriner Yokmu ?
Nuh un actigi konulardan çok kisi faydalanıyor herkesin basına gelen olaylar.Veterinere giip köpeğimin neyi var diyene kadar iltaap var gerekli tedaviyi uygula demek çok ayrı seyler birde her veteriner herseyi bilmesine imkan yok burda tecrübe eden insanlardan bilgi almak daha faydalı.
köpekte belki parazit var
baytril-k biraz ağır ilaçtır deri altı 0.5 gram yeterli 40 kilo için 3 gün arayla vurun.
(03-05-2013, Saat:03:25)Korkmaz3389 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nuh un actigi konulardan çok kisi faydalanıyor herkesin basına gelen olaylar.Veterinere giip köpeğimin neyi var diyene kadar iltaap var gerekli tedaviyi uygula demek çok ayrı seyler birde her veteriner herseyi bilmesine imkan yok burda tecrübe eden insanlardan bilgi almak daha faydalı.

Smile veteriner herseyi bilemez tabi canim ne anlasin arkadasim hangi devirde yasiyor sunuz hastadan anlamayan doktor misali.
Nuhun savunulacak bir durumu varki yerine cevap vermissin?
Arkadasım ben Kucuk bas hayvancilikda yapıyorum,her veteriner her seyden anlamaz,hele köpekten yıllarını veren insanlardan daha iyi bilemez.bunu yaşayıp tecrübe ettimki yazıyorum.Nuh'u veya Ahmet'i savunmak için birsey yazmadım bu Tur konu açanların savundum çünkü o konuların altına daha tecrübeli arkadaslar çok ise yarayan bilgiler veriyor.
Sayfalar: 1 2 3 4