Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: kara kangal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
(29-10-2012, Saat:01:47)fenes40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşım senin sokak köpeği dediğin iç anadoluda ünlü bi dövüş köpeğinin yavrusu...
alın bakın o zaman
http://www.indirvideo.net/kangallarda-re...00115.html
alın bakın o zaman
http://www.indirvideo.net/kangallarda-re...00115.html


bu videodaki karakangalın yanındaki boz olandan bence hiçbir farkı yok rengi hariç.kafa yapısı,vücut şekli,boyu posu herşey aynı
keller spor,

NUMARAMI biliyorsun karı gibi dedikonu yerine ara benide sana ders vereyim.
(21-01-2013, Saat:01:24)bulkutta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aha yırtık don gene çıktı piyasaya. Burnunun dibinde o saydığın köpeklerden üretip yolladığım 10 tane köpek var. Hepsi de İstanbul'da.

Sende gidip yerinde gördün aslında da kıvırıyorsun işte, kıvırmaya devam et.

Sorduklarıma cevap veremeyince hemen konuyu değiştirip iftira ve yalanlara devam.

Gülen gülsün sana giren çıkan ne? Kara Kangaldan bahsetsene konumuz Kara Kangal Mini Mini Baron. Seni gidi Kas Yumağı seni.

OĞLUM,

Ürettim dedıgın kopeklerden en gururla resmını koydugun,
talaz soyu oldugunu ıddıa ettıgın genc ,omuzları cıkık,belı kambur kopek gibi buradakı kopeklerde de ıskeletler acayıp sorunluSmile

bogus ısıne gelınce,maalesef izledik,pekte güldükSmile

zavallısın oğlumSmile hakkatten zavallısınSmileBig Grin
kopeklerın resımlerını paylasıyorsun,en ıyı pozlarını vs..
ama öğrenemedın,tek tek o pozları alıp kopeklerındekı eksıklerı ve büyük hataları burada yazmayacagımı bılıyorsun.

kopeklerı yerinden geleceğınden etmek huyum değildir.

konu kara kangal:

evet vardır.bunu sen kangal kopegının ne oldugunu bılmedıgın yıllarda söyledım ben.

uzman olmaya,yada vs vs arastırmaya kıvır zıvır a gerek yok.

KARA KANGAL VARDIR.

kopekte maske harıcı vucutta 1 tane bıle sıyah kıl varsa,o kopekten sımsıyah yavru cıkabılırSmile bu kadar basit.

ben bu konulara pek takılmıyorum.

olsa ne olur? olmasa ne olur?

kangal benım ugrastıgım iş degıl,iyisini beslıyoruz,sızdekılerden cok daha üstün olanlarını.

o size yeterSmile
alabaı yada volkodav,ikisininde sende iyisi yada safkanı yok.
kangalda öyle.baskası da oyle.

sen köpekcı olamazsın,kopekten anlayamıyorsun,ıyısını degıl normal kalıtesını bile uretemıyorsun.

becerıksızın tekisin.

daha ne diiim evlat? okulumdan atıldıgın günden bu yana 3. sınıf talebelerı gibi sokaklarda ,sagda solda sürtüyorsun.
yazık,çok yazık.
(21-01-2013, Saat:02:13)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(20-01-2013, Saat:10:03)bulkutta Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sağolun Savaş bey, sokak köpeği tadında br sürü kırmanın karda koşuşturmasını gösteren bir video ve 280 senelik bir secere yazısı. Bu kadar konuşmanın üstüne sizden daha fazla birşey beklemem yanlış olurdu zaten.

30 tane soru sorduk aldığımız cevap bu işte. Bizde yalan beyan yok, olması da mümkün değil zira köpek satmıyoruz. Herşey resimli, raporlu, onaylı olarak ortada. Ürettiğimiz 300 üzerinde enik sürülerde görev yapmakta.

Amaçlarımız tamamen farklı kısacası.

Göktuğ bey,
şimdi sizin için gerçekten çok üzüldüm. Ben sizde az çok bir şey var sanıyordum.Az çok bu işe emek vermiş biri ama aldığı yanlış bilgiler yüzünden hatalı yazılar yazdığınızı düşünmüştüm.Kusura bakma ama sen bu işten hiç ama hiç anlamadığını ispatladın.
1- ben senden varsa safkan kangallarını üç nesil ortaya koymanı istedim,sen son on-on beş yıl içinde resimlenmiş sayısı beş civarında köpek resmini yayınladın.Ben senin köpeklerle olan yaşamının on-on beş yıldan ibaret olduğunu gördüm.Bunu eleştirmedim,
2-Sen yayınladığın beş köpek resmine benden cevap istedin ben sana atabileceğim yüzlerce linkten sadece iki tane attım.Bu iki link bu işten az çok anlayan her insana her şeyi anlatmaya yeterde artar bile. Ama ne hikmetse sana anlatamadım.Aslında çok iyi anladında sanırım hasetliğinden takdir etmek yerine hemen bel altı vurmaya geçtin ve safkanlıkları ve kaliteleri tartışmasız bir numara olan bu safkanlara sokak köpeği ve kırma diyebildin.Yahu sizin hiç Allah korkunuz yok mu? bu köpekler için bu kelimeleri nasıl kullanabiliyorsun? Eminim sen dahil az çok bu işe merak saranlar yani sonradan olma kangalcıların alayı bu safkanlardan bir tane alabilmek için sıraya dizilmiş beklediğinizi dünya alem biliyor.Ama hiç sıkılmadan bu hayvanlara her biriniz bir yerlerden çamur atma yarışına giriyorsunuz.Öyle on on beş yıl bu işe bahçede kafeste köpek besleyerek bu işi öğrenemezsiniz,bu gidişle öğrenmenizde mümkün değil.Her biriniz ömrünüzü verseniz kardeşimin kangal bilgi ve tecrübesine sahip olamazsınız. Dolayısıyla O'nun sahip olduğu safkanlara sahip olmanızında imkanı yok.
3- Amaçlarımız farklı diyerek ancak kendinizi kandırısınız. ankaderi hayrınıza kurdunuz ve orada hayır işleri yapıyorsunuz öyle mi? Bu anlatımınıza herkes güler ve ancak bu anlatımla siz kendinizi kandırısınız.Tek amacınızın kif'i ele geçirmek olduğunu sanki bilmiyorum.kif'tekilerinde sizden hiçbir farkı yok.kangalın K'sını onlarda bilmiyor sizde bilmezsiniz ama ne hikmetse orayı ele geçirmek için yapmadığınız şey kalmıyor.Kendi aranızda hangi tarzda mücadele ediyorsanız edin.Size göre kara zağarlar kangal olsun, onlara göre beyaz zağarlar.Ama lütfen insaf edin ve bir daha bizim köpeklerimiz için hakaret içeren sözler sarf etmeyin.
4- Kaç tane soru sorduysan sana cevabını verdim. Yalan ve iftira olanlara yalan ve iftira dedim ve sizden hala o yalan ve iftiraların ispatını bekliyorum.*** edilen videoyu yayınlamanızı bekliyorum. Diğer tüm sorularınıza da ayrıntılı cevap verdim.Hangi sorun cevapsız kaldıysa yaz bir daha cevaplayayım.Ama bel altı vuruşlar yapmadan.
5-Oktuğ bey,kangalı kangal yapan karakteridir dedim anlamadınız. Bu karakterin asli unsuru da sahibi ve korumakla yükümlü olduğu şeyler için canını feda edecek derecede sadık olması,bu görevini yerine getirebilecek derecede akıl,cesaret ve güce sahip olmasıdır. Bu özelliğinin temel göstergeside kurtçul olmasıdır.Senin kangal diye resmini koyduğun şu kara zağarı getirinde bir kurda salalım. Yok yok vazgeçtim,kurda değil bir kurt izine salalım bakalım ne yapacak? Onun kanında zağar kanı var.bir taraflarından bir kangal yada çoban köpeği kanı karışmış olsa da zağar zağarlığını belli eder.o zağarın kurdun kokusunu aldığında ne hale geleceğini görebiliyorum. Sahi sadece o kara zağarı değil,bize geldiğinizde şu üç beş göbek seceresini sunduğunuz safkan dediğiniz en azından kangal köpeği rengindeki köpeklerinizden de getirin birde onların kurtçulluğunu görelim.bakalım onlar kurdu görünce değil kurt kokusu alınca ne hale gelecekler,hep birlikte görelim.Tabi bunu denemeye cesaretiniz olamayacak.Çünkü denediğinizde kangal sandığınız tüm köpeklerinizin foyaları meydana çıkacak.Sizinde kangal bilginliğiniz sona erecek.
BU ÇAĞRIMI YAPARKEN SİZİN YAZDIKLARINIZA NE KADAR KIZARSAM KIZAYIM,SİZİ MİSAFİR ETMEK,GÜCÜMÜZ YETTİĞİ ÖLÇÜDE AĞIRLAMAK ÜZERE DAVET ETTİĞİMİN BİLİNMESİNİ İSTERİM.BENİM DAVETİME KÖPEKLERİNİZLE(ÖZELLİKLE KARA ZAĞARLA)BİRLİKTE GELMENİZ ÇOK ÖNEMLİ.ONLAR OLMADAN GELİRSENİZ SİZE SADECE BİZİM KÖPEKLERİN NE KADAR KALİTELİ OLDUĞUNU İSPATLAYABİLİRİM.AMA KÖPEKLERİNİZLE BİRLİKTE GELİRSENİZ YANLIŞ BİLGİLER YÜZÜNDEN KANGAL SANARAK NE KADAR YANLIŞ KÖPEKLER BESLEDİĞİNİZİ DE HEM SİZE HEMDE TÜM DÜNYAYA İSPATLAMIŞ OLACAĞIM.
YAZDIKLARINIZA VE KANGAL KONUSUNDA YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALARA GERÇEKTEN İNANIYORSANIZ CESARETİNİZİ TOPLAYIN VE DAVETİME EVET DEYİN.
DAVETİME EVET DEMEDİĞİNİZ SÜRECE TÜM İDDİALARINIZ BOŞLUKTA KALACAK VE KENDİNİZİ KANDIRMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ.
CEVABINIZI BEKLİYORUM.
Selamlar.

Savaş abı,bence yanlıs yapıyorsun.
neden mı ? üretim konusunda senın aılenle kıyas olmayacak kadar taze ve basarısı da olmayan bırıyle ne dıye atışıyorsun kı ?

bırak heee de geç bu kellerspor a SmileWink

buna verdıgım mısırorenlı talaz dan sonra maalesef ne urettı? bı bokyok.

Aşil ın ogullarından 1-2 tanesı ayarında kopegı yok,dengı kangalı yok.
yazık,ezme bu kellerspor u artık.

Big Grin
Devam et Kolpaçino, hasetinden çatlamaya devam et.

Seni gibi kas yumağı, sırma saçlı tombalak seni Smile
Akıncım elimde değil,adamın işi gücü çamur atmak.Bende ispatla diyorum. Bir videodan bahsediyor,yayınla diyorum.Köpeklerim kangal diyor,getir bizim köyde kurda salalım diyorum, hatta kurda değil,kurdun izine salalım kangal olup olmadığını test edelim diyorum. beş köpeği bir araya getirmiş yok bu bunun torunu,bu bunun anası,bu da bunun dedesi diye bana secere gösterdiğini sanıyor.Attığım linkte 50 yıllık secere resimlerle gösterilmiş anlamak istemiyor.
gardaş sn sağa sola ne bakıyon sen köpeklerini sağdan soldan toplamıyon senin babandan dedenden gelen köpek soyu bu bilmeyen konuşur toplar sağdan soldan sonra atar yapar
(21-01-2013, Saat:04:15)PANTER KANGAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Akıncım elimde değil,adamın işi gücü çamur atmak.Bende ispatla diyorum. Bir videodan bahsediyor,yayınla diyorum.Köpeklerim kangal diyor,getir bizim köyde kurda salalım diyorum, hatta kurda değil,kurdun izine salalım kangal olup olmadığını test edelim diyorum. beş köpeği bir araya getirmiş yok bu bunun torunu,bu bunun anası,bu da bunun dedesi diye bana secere gösterdiğini sanıyor.Attığım linkte 50 yıllık secere resimlerle gösterilmiş anlamak istemiyor.

Yav arkadaş tam körlerle sağırlar birbirini ağarlara çevirdiniz. Köpek atmak için kardeşinden izin alamayan sayın avukat bizim köpekleri beğenmedi, köşeye sıkışınca da kader birliği yaptılar minik baronla. Ne diyeyim devam edin.

Savaş bey kardeşinizden izin alınca haber verirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54