Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Moderatörlüklerin Ellerinden Alınması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
O kadar çok moderatör vardı ; insanları aşşağılayan , siteden insanları uzaklaştırmakla tehdit eden, çok büyük rütbeymiş gibi bunun altına sığınıp insanlara gözdağı veren ama şimdi bakıyorum da o insanların ellerinden MODERATÖRLÜK sıfatları alınmış , sesleri solukları da çıkmıyor artık eşitiz bu eşitliği sağlayan site yöneticilerinden Allah razı olsun , sağolun.
kısa zaman zarfında moderatörlüğü askıya alınan kişi benim başkası yok sanırım doğal olarak bu lafları üstüme alıyorum da bu söylediğin şeylerin hiç birini yaptığımı hatırlamıyom eğerki beni kastadiyorsan açıça söyle ve delilde gösterki ben rahatsız olmayım.
koçoğlu sadece sen deilsin
sen
bahcelili co
myth
darklort
efsun
lafı san deil sanırım ama alındı anlamına gelmiyor ilerleyen kendini düzenleyen kişilere geri verilecegi söylendi
eyvallah kardeşim ben sadece ben sanıyodum böyle bi karar niye alındı bilmiyom ama düzeltilecek bi tarafım yok Smile 7 de neysek 70 tede oyum saygılar.
(21-10-2012, Saat:03:09)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]eyvallah kardeşim ben sadece ben sanıyodum böyle bi karar niye alındı bilmiyom ama düzeltilecek bi tarafım yok Smile 7 de neysek 70 tede oyum saygılar.

inş düzelir ve moderatörlüğün geri verilir sitede her yorumunu takip ediyorum hiç bir zaman taraflı yorum yapmamaya özen gösteriyorsun inş hakkın geri verilir abi
sağol kardeşim tanımıyorum ama belliki yardımım dokunmuş iyi niyetin için teşekkürler hiç bi çaba içinde olmadım vardır bildiği arkadaşların saygı duyarım öylede böylede fikirlerimi yardımları sizlerden esirgemem selametle.
kocoglu38 kardes senı tanımam fakat bende yorumlarını takıp eder ve begenırım saygılar..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7