Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Moderatörlüklerin Ellerinden Alınması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
yiğit-50 kardeşim ilk mesajımda kızmıştım ama özür diliyorum böyle bi konu açarak hakkımda iyi niyetli düşünen kişilerin olduğunu duymak beni çok mutlu etti teşekkürler.
kocooglu38 seni tanımam ama yorumlarını takip ediyorum ve tarafsızlığını biliyorum üstelik diğer moderatörler gibi köpek pazarlığıda yapmıyorsun.??
Bana uyarı vermiştin kocoglu38 hiç boştan yere hemde , moderatör olduğun için yorumlarımı bile pasif duruma getirmiştin . oysaki orda yorum yapan herkes benle aynı fikirdeydi . Artık normal bir üye olmana sevindim : )
(21-10-2012, Saat:04:59)GanGsTeRMaG18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana uyarı vermiştin kocoglu38 hiç boştan yere hemde , moderatör olduğun için yorumlarımı bile pasif duruma getirmiştin . oysaki orda yorum yapan herkes benle aynı fikirdeydi . Artık normal bir üye olmana sevindim : )
benim uyarı verdiğim topu topu 3 kişi biride sensin kimseye boştan yere uyarı vermedim yaptığın ukalalığıda mod kayıtlarına not etmiştim hatta lafın şuydu biri bi soru sormuştu köpek hakkında sende kalkmışsın anlamıyon madem köpek besleme kendine başka bişi bul diye bende sana buna sen karar veremezsin derdi olan sorusu olan üyeyle dalga geçme dedim uyarı verdim çokta iyi yapmışım senden başka kimsede o adama senin gibi ukalalık yapmadı yapsalar onlarıda cezalandırırdım iyimi canım ? ayrıca hiç bi vakit kendimi üstün görmem kibir insanın küçüklüğüdür.

karamm

vala koçoğlu sen ve kesto ikinizde bu sitenin sahibi gibi davranıyordunuz
uslup yok patavatsızca konuşmalar felan
şimdide burda kendini aklamaya çalışıyorsun
ama ne yalan söyliyim sevindim alınmana inşallah kestoyuda alırlar
bu arada yanılmıyorsam koçoğlu bir ara senle türkiyedeki en iyi taraftır kim diye bi konu açıllmıştı orda çok kırıcı ve saçma bir yorum yapmıştın mutlakada kayıtlarda duruyordur
araştır bak bakam
arkadaşlar ben gördüğüm yanlışa , insanlara yapılan haksızlıklara , insanların kendilerini büyük görüp diğerlerini terslemelerine , onları tiye almalarına , onlara yukardan bakmalarına dayanamam bunlara kayıtsız kalamam o kadar moderatör vardı şimdi çoğunun geri alınmış moderatörlükleri iyi de olmuş bazıları var insanları tersleyen , yorumları ukala , durduk yere insanlara meydan dersi vermeye çalışan ya da diğer köpekleri karalayan hiç darılma kocoglu38 ama bunlardan bi tanesi de sensin o kadar yorumuna denk geldim bu konularda , bilgilisin ama bu bilgiliğini insanları alay etme konusuna çektiğin ve diğer köpekleri karaladığını çok gördüm kötü bir insan mısın haa değilsin ama yorumlarını tartman gerek şu an ki konumun çok güzel hayırlı olsun herkese. saygılar...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7