Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Hevesliyiz, acemiyiz, yardımınıza ihtiyacım var...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Yazınızı okumak çok eğlenceli Smile
Bir köpeğin beslenebilmesi için illa safkan olması gerekmiyor ama siz illa bir safkan kangal beslemek istiyorsanız bu köpekler malesef bu arzunuzu yerine getirecek düzeyde değil. Buna rağmen bunladan birini besleyeckseniz hangisi daha karakterli ise onu tercih etmenizi tavsiye edebilirim, digerlerine bakabilecek başka köpekseverler bulabilirsiniz.
güzel bir yazı dizisi olmus yorumlarada katılıyorum
kalın itle zayıfı kışın bi dene bakalım hangisi daha saglam çıkacak çok hırpalamadan. ama en son resimdeki boylu it iyi bi bakımla dolarsa yakışıklı olur . ilk resimdekide satılacak bi köpek.
kulaksız köpek güzelmiş kışa kadar besle yanı kardeş enik olanları barınaga ver hedıe ver yerın musaıt olduktan sonra ha bı kopege harcamısın ha ıkı kopege sonucta yetıskın kopekler enık degıllerkı 50 kg arpa unu alsan 50 kg kemık unu msarafın baya bı azalır yanı uzun bı sure gıder ıkı kopege kışa kadarda beslersın dolarlar sana alısırlar alıstıktan sonrada ufak bı deneme macı yaptırısın hosuna gıdenı besler oburunu satarsın guzel bı dişi alıp enıklerını alıp kendın yetıstırırsın ıstedıgın sekılde
(03-05-2012, Saat:03:58)Saldiray Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(03-05-2012, Saat:01:22)ivriz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O dişi enikler piç köpek adama boşa besletmeyin kendi neci de ne eniği çıkacak.

Büyük köpeklerden birini seç bak diğerleri hem zaman kaybı olur hem zorluk yaratır...

Adam köpeksever ivriz. Başka bir amaç söz konusu değil.

İnsanların hevesini kırmakta üstüne yok. Adam işi bilmiyor yardım istiyor sende adamı bu işlerden soğutuyorsun. Şimdiye kadar sanki sadece şampiyon beslemişsin gibi konuşuyorsun...
=) alemsin aykut ya ...

Bi kac lokantaci,kasap tanıdık olduktan sonra geriye sadece birde firinci bi eş,dost bulmak kaliyor. Yiyecek sponsorları olduktan sonra masrafin sadece geliş,gidis yakıtın olur Wink sana kalan tek sey ilgilenmek. . . Gule gule besle kardeşim.
Eski bir konuydu hocam ilk resimdeki hariç diğerleri mazi oldu ilk resimdekinin şimdiki hali.

[Resim: lmt65.jpg]

buda yenisi Wink

http://www.trkangal.com/konu-sokak-kanga...#pid400983
=) tarihi gördüm yazınız hosuma gitti. Simdi tek e mi düştünüz =)
Masallah kulaklarini kesmemenz iyi olmuş guzel görünüyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6