Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Saygıdeğer kardeşim REİS,
Öncelikle güzel cümlelerin çok teşekkür ederim,ruhum okşandı.
Panter soyu ile ilgili anlatımların çok doğru ama inan ki,bu hayvanları bir paragraf yazıyla değil bir kitapla dahi zor anlatacağımız kanaatindeyim.
Bir kitap çalışması başlattım.inşallah en kısa zamanda tamamlayıp öncelikle Türk insanına sonra da dünya insanlığına sunma gayreti içindeyim.
Allahin izniyle bunu başaracağım.
Benim için herşeyden önemlisi bu hayvanların bizim MİLLİ DEĞERLERİMİZDEN olmasıdır. Kim ne anlatırsa anlatsın KANGAL,BİR TÜRK KÖPEĞİDİR.ve öyle kalacaktır.Onu bizden çalmaya yada neslini yok etmeye çalışanların hiç şansı yok Allahın izniyle.
Yeterki siz ve sizin gibi dostlar bu konuda bana yardımlarını esirgemesinler.
selamlar sevgiler...
ilk resim manyak ustaaaaaaaa
Koray bey merhaba,
ilk resimde PANTER,yerden havalanan bir kartalı kovalarken çekildi.
ikinci resim Dağlar Kızı Reyhan ile birlikte kurt boğduktan hemen sonra çekildi.
Üçüncü resim ise japon ulusal televizyon kanalının çiftliğimizde yaptığı belgesel çekimleri sırasında çekildi.
Ne yazık ki 1. ve 3. resim küçültülmüştü.En kısa zamanda sizlere o resimlerin normal ebatlarıyla ulaşmasını sağlamaya çalışacağım.
sevgilerimle.
Merhabalar,
EFSANE PANTER'in anısına çiftliğimizde çekilmiş bulunan üç adet vide o görüntülerini Güncel videolar&maçlar bölümünde "PANTERLER DOĞAL ORTAMINDA" başlığıyla yayınladım. İzleyin lütfen,beni sve O'nu daha iyi anlarsınız.
sevgilerimle...
belki biilmiyorsunuz savaş bey ama zincirli kasımın ejderde sizin köpeklerden.
güney köyünde kalan meşhur takvimlere kapak olan aslanın oğludur.
savaş bey ben sizi siz beni tanımazsınız ama sizi çok agresif buluyorum her köpek yenilir ama bu değersiz olduğunu göstermez kaldiki tarzan soyu panter ve aşil gibi türkiyede bile az rastlanan kangallara sahipsiniz .bence çiçek ailesi olarak bu köpekleri değerini bilerek tüm dünyaya tanıtma misyonunuza edin
Merhabalar,
Sayın Kıtmir kod adlı beyefendi,agresif olduğum kanaatine nereden ulaştınız bilemiyorum. Ben çok sabırlı ve sakin bir insanımdır.Sonuna kadar saygı ve nezaketten uzaklaşmamaya özen gösteririm.İnanın şaşırdım.*** konuşmalarım sizi bu düşünceye ittiyse birşey diyemem. Ama iddialı olmak agresiflik anlamına gelmemesi gerekir diye düşünüyorum.Benim iddiacı bir kişilik yapım vardır.Yaptığım bir işin yada ürettiğim bir şeyin en iyisini yapmaya özen gösteririm. Allah kibirden korusun ama güzel bir şey yapmış isem,farklı birşey üretebilmiş isem onunla da övünürüm.Yine de eleştiri ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
sevgilerimle
(12-01-2010, Saat:09:05)PANTERKANGAL /SAVAŞ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Almetli Beyefendi,
Kusura bakma da şu kullandığınız kelimeleri çokmu arıyorsunuz Allah aşkına?
"Panter dövseydi dövdü derdim dayak yemiş köpeği dövdü diyemem" demişsin.
Dayak atmak,dövmek gibi kelimeler bu iş için kullanılmaz.Boğmak,boğulmak,yaralamak, yaralanmak,diş atmak,bağırmak,çenilemek,diş atmak,yıkmak,sırtını yere vurmak, ve hatta parçalamak öldürmek deyimleri dahi kullanılabilir de bu dayak atmak ne demek.Köpekleri insanmı yaptınız.İnsanlar dayak atar.Önce şu deyimleri doğru seçin.Argo ve alaycı anlatımlar hiç hoş değil.
Yine sizin alemde kural haline getirilmiş bulunan yenme,yenilme şekilleri var.Her ne kadar bu kurallar benim kafama yatmasa da çoğunluk tarafından kabul görmüş kurallar benim içinde kuraldır.En azından şimdilik.
Tekrar tekrar söylüyorum,biz istanbula maç bağlamamıştık,maç yapmaya gitmedik.Gezmeye gitmiştik.Misafirdik.Bir daha söylüyorum,benim hiç haberim olmadan bir anda köpekler kapıştırıldı.Bu olay böyle oldu.Bu bir maç değildi.Bir daha bu olayı bir maç olmuş gibi söylerseniz benim söyleyeceğim tek söz "yazıklar olsun."
Ha ayrıca kapışma ne kadar sürdü bilmiyorum ama Panter başından sonuna rakibini yerde sürüdü ve boğdu.Son anda Panter bıraktı çekildi ve rakibi diş atarak sağını solunu tırtıkladı.
Bu bir maç olmamakla beraber Panterin çekilmesi yenilgiyse yenilgi.Daha ötesi varmı?
Peki Panter bu durumda nasıl dayak yemiş oluyor?O sizin garip maç kurallarınıza göre maçı kaybetti de ama dayak yedi deme.Bunu derken biraz vicdan edin l
Sevgilerimle
savaş bey,kangal köpeğinin tanıtımı ve üretimi konusunda büyük emekleri olan kardeşlerimizden brisisiniz,bende kendi çapımda bu işe gönül verdim.
oyüzden bu konuyu kapatmak istiyorum ve saygılarımı sunuyorum
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41