Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uncuların Karabaş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
mnr karabas in tek bir resminimi cektin
karabaşın çok resmi var bende istanbul olsun kochisar olsun nevşehir olsun heryerden çektik zaman zaman koyuyoruz işde hepsini bir koymaninda bir anlami yok nazar neymesin ite çok göz var hayvanin üzerinde.
güzel resim... maaşallah...
maşşallahı var köpegin izledigim ve takip ettigim bir köpek seri ve atik tecrubede var yanlız erciyesi baya hırpalamasına ragmen istenilen performansı vermedi. kısmet olursa ilerde denklerini rinklere sokacagız .
Karabaş şu an tr de ki en güzel köpek hep tip hem boğuş olarak 1 numara. Köpein çok resminin konulması iyi değil nazar deyiyor sonra. Sarkanın bir köpeği hiç nedensiz yere ölüverdi :S Milletin bakışlarından çatlamasın hayvan millet Karabaşı karalamaya çalışıyor ama hepsi içten içe bitiyor kıskanıyor onu Maşallah aslana !
(07-11-2009, Saat:09:06)mimkemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Karabaş şu an tr de ki en güzel köpek hep tip hem boğuş olarak 1 numara. Köpein çok resminin konulması iyi değil nazar deyiyor sonra. Sarkanın bir köpeği hiç nedensiz yere ölüverdi :S Milletin bakışlarından çatlamasın hayvan millet Karabaşı karalamaya çalışıyor ama hepsi içten içe bitiyor kıskanıyor onu Maşallah aslana !

aynen öle kardeş erciyes maçında dişi geçmesi tamamen nazar ben buna adım gibi eminim sitil olarak şuan karabaştan iyisi yok gerçektende son son zamanlarda doğan en büyük yıldız desek onun için gerçekten de yeri şekil olarakta çok güzel kuyruk vs vs vs ne ararsan var köpekte Allah sahiplerine bağışlasın
karabaş bencede stil olarak tr deki gördüğüm en güzel köpek......maşallah...