Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uncuların Karabaş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(17-03-2017, Saat:04:33)Kangalcı Samet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Karabaş, sen çok farklıydın; tekniğin, gücün, stilin, duruşun... Mağlup oldu denilen maçlarda dahi daima dik çıkardı. Ayrıca Karabaş ne Erciyes'e ne de Karfur'a kaybetmiştir. Nasıl yani? Şöyle yani: Herşey den evvel maçta bir karara varılamamıştır. Bundan başka "Karabaş bağırdı" diyenlere söylüyorum: O bağırmak değil kardeşim, sen hala anlamadın mı? Yoksa çok mu cahilsin? Bir köpek maçta bariz bir şekilde ağlamıyorsa o maçta aleyhte bir karar çıkamaz. Bir kavgada rakip boğazını şiddetle sıkıyorsa, senin bir takım sesler çıkarman kadar doğal hiçbir şey yoktur. Maç içerisinde Karabaş'ın dişi geçmiştir, o acı ve hırs ile havlaması gayet doğaldır. Erciyes ile bir daha maç olsaydı net bir sonuç çıkardı fakat şu an böyle bir durum söz konusu değildir. Karfur maçı hakkında da bir izahat vermek gerekirse; Karabaş Karfur'u dövecek ama o işemeye gidecek, öyle mi? Yok öyle bir şey kardeşim. E kardeşim Karfur zaten her maç bunu yapıyor. Sorunda burada çıkıyor zaten. Şu nokta çok açık: "Rakip meydandayken sen arkanı dönüp gidemezsin. Gidersen maçı kaybedersin." İki adım atıldığı zaman kıyamet koparanlar, bu maç hakkında da aynı hiddetle Karfur'un maçı kaybettiğini söylemeye mecburdurlar. Baron maçı hakkında, Baron'un ilaçlı olduğunu savunan bir arkadaşın yorumunu gördüm; fakat bu maç hakkında bir bilgiye malik olamadığımdan ötürü bir yorum yapamayacağım. Ben o maçta Karabaş'ın benim gördüğüm en kötü performansı sergilediğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez... Kusursuz Beto maçı hakkında diyeceğim tek şey şudur: Benim köpeğim yirmi dakika dayak yiyeceğine, on dakika dövsün ama kuyruğu dik çıksın.

Son olarak söyleyeceğim şudur: Karabaş maksimum 15-20 maç yapması gerekirken, sadece benim sayabileceğim 20 maçı bulunuyor. Kim bilir bilinmeyen kaç maçı vardır. Bir sorun da maç içerisinde erken nefese düşmesidir. Saygısızlık etmek istemiyorum ama doğruları söylemeyi görev addediyorum. Karabaş daha profesyonel bir kişi de bulunsaydı namağlup bir şekilde meydanlara veda edecekti; fakat maalesef şu an bir çok kişi tarafından eleştirilen bir köpek oldu. Sözün özü: Karabaş bu gözlerin gördüğü en iyi beş köpekten bir tanesidir vesselam.
4 yıl sonra cevap vermek biraz garip olacak ama yine de şunları söylemek isterim; Karabaş bal gibi de erciyes ve karfura kaybetmiştir.
Erciyese kaybetmiştir çünkü maçta ses vermiştir. Erciyes ise maçı kaybedecek hiçbir hareket yapmamıştır.
''Bir köpek bariz şekilde ağlamadığı sürece maçı kaybetmez'' demişsiniz ki doğru değil. Bir köpek net bir şekilde acı çekme sesi veriyorsa maç orada kayıptır. Eğer hafif bir hırlama sesi veriyorsa maç devam edebilir ama şu videonun sonunda olduğu gibi ses veriyorsa maç o anda biter. https://vk.com/video?q=baron%20pusat&z=v..._456239163
Karabaş bu köpekten çok daha yüksek sesle ve daha uzun süre ses vermişti. Ayrıca diş geçme bu olayda tamamen bir bahane oldu. O kadar meydan maçı izledim dişi geçtiği için ses veren bir tek köpek görmedim. 
Karfur maçında maçı karabaş domine etti, karfuru 3 defa yere yıktı. Karfur başta attığı göğüs ve sonda karabaşı sırtından tutup sallaması dışında pek fazla dayak atamadı. Ama her seferinde ayağa kalkıp boğuşa devam edip karabaşa ben buradayım dedi. Bir süre sonra yorulmaya başlayan karabaş diş attı ve maçı kaybetti. Karabaşın sahibi dahi sonuca itiraz etmedi.
Masallah
Tam bir makineydi, zorla efsaneleştirilmeye çalışanlardan değil... Sahipleri de mütevazı kişilerdi diye hatırlıyorum.
Maşallah
(13-12-2008, Saat:06:08)hakan21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]karfuru alırsa hiç şaşmayın.ama karfur alırsada sonculuğuyla alır bu karabaş arabın veliahtı olacak gibi

Bu videoları nasıl izliycez
Kakamm
[quote pid='707574' dateline='1596450179']
Abi maçlari izliyemiyom gold uye yaparmisn beni abi
[/quote]