Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kayseri'den Aslan'ın oğlu Baron
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
25 mart doğumlu.

Babası:

[Resim: aslang.jpg]

Annesi:

[Resim: fotoaw.jpg]

Baron:

[Resim: enik11.jpg]

[Resim: enik2.jpg]

[Resim: enik3.jpg]

maşallah çok kalın bilekeleri var hayrını görün
arkadaşlar enik bana aittir martın 25 i doğumludur babası 90 cm annesi 80 cm dir.. malaklı olmasına rağmen boğuşçıluk özellikleri yüksektir babasının iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.. herkese şimdiden teşekkürler..
(07-09-2011, Saat:09:54)gürbüz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah çok kalın bilekeleri var hayrını görün

eyvallah daha güzelleride senin olur inşallah enik çok elli ayaklı kalın bileklidir aradığımı buldum nihayet aldığımda 17 günlüktü biiberonla büyüttüm..
emeklerinden dolayı devotee yede teşekkür ederim..
maaşallah enik güzelmiş inşallah babası gibi olur babasını birkere canlı izledim celalettin özkanın bozoyla boğuşmuştu bir festivalde çok ağır bir köpekti..hayrını gör kardeş.
maşallah baronda asaletli duruyor zamanı gelince çok ses getirecek inşallah tüyükadar ömrü olsun ...(kulakları nezaman kestirecen kardesim.)
(08-09-2011, Saat:09:26)katil_karabaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maaşallah enik güzelmiş inşallah babası gibi olur babasını birkere canlı izledim celalettin özkanın bozoyla boğuşmuştu bir festivalde çok ağır bir köpekti..hayrını gör kardeş.

eyvallah ağa daha iyileride sana olur inşallah sende aradığını bulursun benim gibi..
(08-09-2011, Saat:10:40)carlos_38_@msn.com Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah baronda asaletli duruyor zamanı gelince çok ses getirecek inşallah tüyükadar ömrü olsun ...(kulakları nezaman kestirecen kardesim.)

sağolasın gardaş en iyisi senin olsun senin benim yok aramızda baron senin sayılır kulakları yedi aylık falan olunca keseriz artık havalarda soğumuş olur hem biraz..
aslanı seyrettik estivalde cok sağlam ama nedense pek boğuşturmuyılar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8