Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kayseri'den Aslan'ın oğlu Baron
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
2013 ün ocak ayına ayarla bari erken olmasın Smile
CANER KARDEŞ ENİK GÜZEL OLMUŞ MAŞALLAH HAYRINI GÖR BUNUN EN İYİ MAÇI BEC BABADAN BİR ANADAN AYRI KARDEŞİYLE OLUR
hayrını gör,kancık dediğin böyle olacak doğurdumu 9 10 tane çok sağlıklı olduğunun göstergesi
(07-09-2011, Saat:10:03)baron 38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar enik bana aittir martın 25 i doğumludur babası 90 cm annesi 80 cm dir.. malaklı olmasına rağmen boğuşçıluk özellikleri yüksektir babasının iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.. herkese şimdiden teşekkürler..
(07-09-2011, Saat:09:54)gürbüz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]maşallah çok kalın bilekeleri var hayrını görün

eyvallah daha güzelleride senin olur inşallah enik çok elli ayaklı kalın bileklidir aradığımı buldum nihayet aldığımda 17 günlüktü biiberonla büyüttüm..
emeklerinden dolayı devotee yede teşekkür ederim..
Babası müthişmiş kulağını aldırtcakmısın?
(11-09-2011, Saat:09:26)ORHAN MARZIOĞLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]CANER KARDEŞ ENİK GÜZEL OLMUŞ MAŞALLAH HAYRINI GÖR BUNUN EN İYİ MAÇI BEC BABADAN BİR ANADAN AYRI KARDEŞİYLE OLUR

sağol kardeş daha iyiside senin olsun.. enik hele bi büyüsün maç sorun değil iyisi kimdeyse onunla atarız ama şimdiden ne olacağı belli olmaz ben rakip seçmem ..
(11-09-2011, Saat:09:49)kocoglu38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hayrını gör,kancık dediğin böyle olacak doğurdumu 9 10 tane çok sağlıklı olduğunun göstergesi

sağolasın hemşerim daha iyiside senin olur inşallah dişiler gerçekten güzeldi eniklerin hepsinide sağlıklı şekilde büyütüyolar erkekleride dişileride kalite bu adamın bizede bir eniği nasip oldu bakalım sonu ne olacak..
elyesaa kardeş babası onnumara bir köpek gerçekten zamanı gelincede eniğin kulağını keserim..başkasına kestirtmem ben kulak kesmede uzmanlığım vardır biraz Smile
(11-09-2011, Saat:09:26)ORHAN MARZIOĞLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]CANER KARDEŞ ENİK GÜZEL OLMUŞ MAŞALLAH HAYRINI GÖR BUNUN EN İYİ MAÇI BEC BABADAN BİR ANADAN AYRI KARDEŞİYLE OLUR

bu eniğin kardeşi sendemi kardeş sendeyse satmayı düşünürmüsün bu eniğin babasını izledik çok ağır bir köpek aslan çeneside güzel nerden ulaşabilirim aynı soydan yawru almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim..
bu eniğin kardeşi bir iki kişide var fakat kişleri burada söyleyip hırsızlara hedef haline getirmek istemem yanlış anlaşılmasın sahibide kayseride zaten tanınmış bir kişi fakat şu anda enikler büyüdüğü için fiyatlarını biraz astronomik istiyolar ben aldığımda 17 günlüktü uygun aldım ..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8