Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yardım !!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kangal Köpeğim 1 Yaşında Ama Tehlikenin Ne Olduğunu Bilmiyor Çoğu Şeyi Oyun Olarak Görüyor Güvenli Ortamda Büyüdüğünden Olsa Gerek.Diğer Köpeklerle Dost Geçiniyor Yanlarına Gidip Oyun Oynamak İstiyor Ama Köpekler Onun Gibi Düşünmüyor Saldırsalar Dahi Oyun Zannedip Etraflarında Tur Atıyor. Geçen Gün 2 Köpek Gördü Yanlarına Gitti Ama Köpekler Saldırdılar, Bir Köpek Ayağından Tuttu Ve Yere Düşürdü Ama Oyun Zannedip Tepki Vermedi. Ben Yanına Gittim Diğer Köpekler Kaçtı. Demem O ki Köpeğimin Tehlike Karşısında Nasıl Davranması Gerektiğini Öğrenmesi İçin Ne Yapmam Gerek Ben Boğuş Meraklısı Değilim Ama Köpeğimin En Azından Kendisini Savunmasını İstiyorum.Bazende Ne Yapacağı Belli Olmuyor Yoldan Geçenlere Havlıyor.Küçükken Annesinin Yanından 1 Aylıkken Aldık Kardeşlerinden Erken Ayrıldı Bununda Etkisi Varmıdır ? Küçükken Köpek Görmedi Boğuşmayı Öğrenemedi Herhalde.Ama Son 1 Aydır 5 Aylık Enikler Var Onlarla Oyun Oynamaya Gidiyor Gayet Güzel Anlaşıyorlar Bunları Eziyor Yere Basıyor Kısacası Ağzıyla Değil Gövdesiyle Tepki Veriyor.. Kısaca Yeri Hakkında Bilgi Vereyim Gezme Saatleri Dışında Kapalı Yerde, Ama Artık Geceleri Dışarı Bırakmayı Düşünüyorum Öğrensin Neyin Ne Olduğunu ... Yardımlarınızı Bekliyorum Ne Yapmam Gerekli Sizce ??
bi maç yaptır ve kapat köpek görmesin bir iki ay sonra canavar olur
(28-02-2011, Saat:09:34)asiçoçuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bi maç yaptır ve kapat köpek görmesin bir iki ay sonra canavar olur

Kardeş Tepki Vermiyor Oyun Zannediyor Tepki Verse Sorun Yok.
1 yaşında normaldir halk arasında daha ayıkmamış denir bir iki canı yandımı anlar anyayı konyayı 18 aylık olana kadar daha aklı ermez kırma olsa 8 aylık oldumu başlar boğuşmaya.
arkdaşlarında dediği gibi tutmasını bilen bi köpekle maç at, acı içine işlesin, ondan sonra aklı başına gelir, tabi içinde yoksa 10 kere boğuştursanda değişmez.
Hırslı Ama Aklı Ermiyor Daha Hiç Korkmadan Kendinden Büyük Köpeklerin Yanına Gidiyor Ama Oyun İçin .Şimdi Boğuşsa Canı Yansa Korkmazmı Boğuşdan Ne Zaman Yapmalıyım Dediğinizi ?
köpek boğuşturmayı öğretici konu sitede var yinede kısaca anlatayım canını yakmak yıldırana kadar dövdürmek değildir gücünün yeteceği tecrübeli (yaşını başını almış) bi sokak köpeği ile boğuşturursun 1 er 2 şer dakikalık köpeğinin gücü yetmiyorsa diğer köpeğe çelme takıp düşür (bu arada diğer köpeğide çok ezdirme) bazı densizlerin aklınada uyupta köpeğin elini ayağını bağlayıp ağzını bantlayıp önüne atma günaha girme.
Sayfalar: 1 2