Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Paşa 4 aylik 60 cm
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
paşa suan 12 aylık yeni arkadaslar.bence bu it kırma deyil fakat kırma diyen arkadaslarada saygım sonsuz .elbette bizde bi sivaslı kangal sevdalısı olarak birazda olsa anlarız itten.yeni resimleri sitede yüklü suan 12 aylık http://www.resimyukleyin.net/images/0796...281070.jpg[Resim: 07964004129716281070_thumb.jpg][Resim: 07964004129716281070.jpg]
Smile Eyvalla benide bir hukukçuyla tartışmak mutlu etti, bilimsel, köklü olarak bu işin takibini yapan arkadaşlara saygım sonsuz. Ben dövüştürmem, yalnız benimde hatrı sayılır oranda ilgi alanımdır bu konu. Sitede bu konu ile ilgili yorumlarım vardır, denk gelirse çok benzer şeyler yazdığımı görürsün.. Siyah , beyaz yavruyu gördüm onun DNA sına kadar bakmak lazım. Smile o konu beni çık şaşırtmıştır evet.
Erzurum dan selamlar, kal sağlıcakla.
(29-09-2011, Saat:03:46)alkapon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle köpeğini beğendim arkadaşım, Gelelim kangalın tanımına, biri çıktı dediki bu köpek kangal ( nerden biliyorsa ) diğeride dediki ( buı köpek kangal değil tabi onunda nerden bildiği muamma ) bir arkadaş gayet güzel yazmış kangal bir sürü köpeğidir. Anadolu çoban köpekleride sürüyü güder, dövüşlere bakalım öyle köpekler görürsünki, öyle renkler harikalar yaratır..
demem o ki köpeğin ırkı önemlidir. Soy ağacının müdavimleri Türkiye de çoktur , herkes benim ki kangal der. Acep kangal olsa ne olacak olmasa ne oalcak sanki 1500 baş koyunu var adamın.. Her iyini yavrusu iyi olmaz, böyle şeyler şanstır, sahibi ile çok ilgilidir.. En iyi bildiğinde kendi bildiğindir. Yonun açık olsun.

he he sensin şampiyon
ken seni çok merak ediyorum bu sitede sadece seni merak ediyorum hıç yorum yazmayacağım diye söz vermiştim kendime ama dayanamadım 25 yasındasın ama arkadas kaç yılını bu işle uğrasarak yada bu ıse adayarak gecırdın tamam burda kımse kımsenıngelecek vadeden köpeğini beğenmez bu böyle tamamda saf değilse değil de uzatma her konuda yorumların uzun uzun havadan sudan bahsediyosun konuları farklı mevzulara çekiyorsun sen bu sitenin ulusal yorumcusumusun kimseyi beğenmiyosun milleti çoğu verde rencide ediyorsun sen mısın bu şehrin zaptiyesi bir kerede MAŞALLAH yazıpta geç uzatma köpek yavrusu enikliğinden 18 ayına kadar sürekli değişir oyuzden 2 resim görüp melez saf karar verecek kadar yalayıp yutmamışsındır sen bu alemi
kardes sende bak keyfıne kimseyi sikleme gülegüle büyüt köpeğini en azından sen köpeğin 1.5 yasından sonra eli yüzü sarkmayacağı kesin.
Laber tesekkur ederım guzel yorumların ıcın ..

Isı ne kadar yuttugumuza gelınce sızlerın yanında bırseyı yuttugumuz yok .. kım oldugumuza gelınce cok mu onemlı ? burası herkese acık brı yer bır yorum yazmısım katılrısın katılmassın .. kufur etmemısım hakaret etmemısım kalp kırmamısı fıkrımı solemısım ıstersen katılrısın ıstersen katılmassın..

Bir Tek benı merak edıyorsun Smile buyur gel agabey misafirimiz ol başımızın üstünde yeriniz var,izmire ylun düşerse..

Ayrıca sıtede begendıgım 10 larca kopek war ben sadece kangal saf bole olur .. boel kangal warmı gıbı youmlar yapan ınsanların kopeklerıne sadece fıkrımı yazarım ..

REsımdekı kopek gayet guzel bır kopek guzel bır kopek oldugunuda belırtımısım.. Ama ben sana sorayım kangal mıdır ?

bu resımlerden ne anladın ? kangal mı degıl mı ?

soru ıkı kangal dıye bır kopek warmıdır ?

Soru 3 bır kopegın kangal oldugunu ne sekılde anlayabılırız.

Senden rıcam agebey bu soruları yanıtlaman..

bu arada yasım 25 degıl 28 . bu uyelıgı kardesım almıstı yenısını almadım burdan dewam ettım..

SENIN VEYAHUT BIRININ KALBINI KIRDIYSAK AFFOLA ISTEYEREK YAPMAMISIZDIR SADECE KENDI FIKIRLERIMI DENEYIMLERIMI GOZLEMLERIMI BUYUKLERIMIZIN ANLATTIKLARINI BURADAKI ARAKDASLARIMLA PAYLASMAYA CALISTIM ..

COKDA RAHATSIZLIK WERDIYSEK BIR DAHA YAZMAYIZ BITER..

IZMIRDEN SAYGI VE SEVGIYLE..

SAGLICAKLA KAL.
aGABEY HALA BEKLIYORUZ CEVABINI ...

sON DERECE SAMIMI SEKILDE BU SORULARA CEVAP WERECEGINE INANIYORUM ..

BU KONUSMANIN ARDINDAN SİZLERİN YORUMLARIYLA BIZIM YASIMIZDAKI KUCUKLERINI AYDINLATMASI GEREK..

vE BUNDAN SNRA BIZLERDE SIZLERDEN OGRENDIGIMIZ BU DIREKTIFLERLE YORUMLARIMIZI YAPALIM..

SORULARIMI YINELIYORUM.

RESIMDEKI KOPEK KANGAL MIDIR ?

KANGALSA NEDEN KANGALDIR DEGILSE NEDEN KANGAL DEGILDIR ?

KANGAL ORTA ANADOLU COBAN KOPEKLERINDEN AYRILIRMI YOKSA BOYLE BIR IRK YOKMUDUR ?

SORULARIN YANITLAARINI BEKLIYORUM SAMIMIYETLE SORUMLARIMI YANITLAMANI BEKLIYORUM..

SORULARIMI YANITLAMADIGIN TAKDIRDE YUKARIDAKI YAZDIKLARINDA SAMIMI OLMADIGINI SADECE YAZMAK ICIN YAZDIGINI ANLARIM..

SAYGILARIMLA..
bak kardes öncelikle resimine bakarak ben bariz belli olmayan bi ite saf yada değil demem, ben sana sadece yorumlarını uzatıyosun farklı yönlere çekiyorsun dedim saf yada değil dersin gecersın yazdım ben sana bu işi senden daha iyi biliyorumda demedim sadece yaşından fazla yasamış gibi davranıyosuna getirdim,bu köpekler 18 ayımna kadar istisnalar olabilir şürekli değişiyor ben bunu çok gördüm 10 numara denilen bir yavru 2 yasında saçma sapan bi hale gelebiliyor ö yüzden resimden yorum yapmak çok doğru değil misafirin olmaya gelebilirim bu ay içinde foça ya yazlığa geçi,cem köpeğimi almaya gelicem uğrarım istersen sana
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7