Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: hancıların kara'nın babası köpeğim çakır ve yeni meydancı adayları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Çapar olanı çok beğendim. Maşallahı var
lafımı olur.gelin misafirim olun,2 ay-2 yaş arası karanın 16 baba kardeşi,burdurlu deli gancığın ana baba bir kızkardeşinin 3 yetişkin oğlu,burdurlu kovboyun kız kardeşi ve yavruları gibi bir çok ırkı görebilirsiniz.
(14-02-2011, Saat:04:57)onuronaran Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]lafımı olur.gelin misafirim olun,2 ay-2 yaş arası karanın 16 baba kardeşi,burdurlu deli gancığın ana baba bir kızkardeşinin 3 yetişkin oğlu,burdurlu kovboyun kız kardeşi ve yavruları gibi bir çok ırkı görebilirsiniz.ayrıca köpeklerimin resimlerini toplu olarak yükleyemiyorum,saldıray yardımcı olursan sevinirim.0532 566 21 19

onur hocam bnm msn adresini al bana gönder... ben atarım fotoları... hancıoglu duranada gösterırım burdan görsün bakalım cinsi Smile ayyuka24@hotmail.com
kardeş,başım üstüne yeriniz var.duran hancıoğluna çook selamlar.çakırı özlemedi mi hala.msn adresini kaydediyorum,yardımcı olursun artık şu resimlere.herkese selamlar,allaha emanet olun.
(14-02-2011, Saat:10:37)onuronaran Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeş,başım üstüne yeriniz var.duran hancıoğluna çook selamlar.çakırı özlemedi mi hala.msn adresini kaydediyorum,yardımcı olursun artık şu resimlere.herkese selamlar,allaha emanet olun.

tabiki abi...sen gönder ben yarın hallederim o resimleri...
masallah superrrrr
masallah hayrini gorün kardes insallah iyi meydanci olurlar
Sayfalar: 1 2 3