Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Bursadan Hakanın Duman(YENİ Resimler)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
hayırdır (sarısaka)1. eyvallah köpeğimi beğenmemiş olabilirsin bak olgunlukalan karşılıyorum bunu ama mesajını geri kalanında sende hata yapmışsın nedenmi?1.demekki sen benim çarşılı hakkında yaptığım doğru tespitlere neden karışıyosun hani o bahsettiğin seviye olayına gelince kendi ağzı yokmu çarşılının cevap veremiyomu sen avukatmısın kendi niye cevap yazmıyo? onuda ayrıca anlamadım.ayrıcaben çarşı nikli arkadaşın şahsiyeti ile ilgili bilğimde oldu doğru söylüyosun ona laf anlatarak seviyemi düşürmemeliydim.çok seviyesizmiş.kendi cevap verememişalakasız alakasız insanlara kendini sovunduruyo işte çarşılı arkadaşta okadar adammış???
(edilee)aha işte bitane daha çarşılı avukarı e sanane bidaha yazı yama diyo bana sanamı sorcam edilee ?sen saten anca barnaktan köpek alıp bakabilirsin doğru sen git nilüfer barınağına sana göre köpekler orda.
(11-02-2011, Saat:10:08)akdağ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hayırdır (sarısaka)1. eyvallah köpeğimi beğenmemiş olabilirsin bak olgunlukalan karşılıyorum bunu ama mesajını geri kalanında sende hata yapmışsın nedenmi?1.demekki sen benim çarşılı hakkında yaptığım doğru tespitlere neden karışıyosun hani o bahsettiğin seviye olayına gelince kendi ağzı yokmu çarşılının cevap veremiyomu sen avukatmısın kendi niye cevap yazmıyo? onuda ayrıca anlamadım.ayrıcaben çarşı nikli arkadaşın şahsiyeti ile ilgili bilğimde oldu doğru söylüyosun ona laf anlatarak seviyemi düşürmemeliydim.çok seviyesizmiş.kendi cevap verememişalakasız alakasız insanlara kendini sovunduruyo işte çarşılı arkadaşta okadar adammış???
(edilee)aha işte bitane daha çarşılı avukarı e sanane bidaha yazı yama diyo bana sanamı sorcam edilee ?sen saten anca barnaktan köpek alıp bakabilirsin doğru sen git nilüfer barınağına sana göre köpekler orda.

yok kendini savundurmak falan yok kardeş sen yanlış anlamışsın. sadece muhattap olmak istemiyordur. gelelim avukat mevzusuna. bizde onu savunuyoruz çünkü mustafa abi adam gibi adamdır vede her ortamda da kendisiyle her yere gideriz. gelelim edille olayına senin edille bnicki ile yazıştığın vatandaş benim kardeşim benden sana tavsiye kardeşimden uzak dur.konuyuda burda kapat.
yeter artık ya herkes kessin sesini sıktı artık ama...
kim kimin kankası kim kimin kardeşi herkez işine baksın sonsuza kadar ateş kes ilan ediyorum...
ilk ateş eden suçludur Smile
(sarısaka)edilee senin kardeşin olabilir zaten benim burda kimseyle şahsi bir mevzum olmaıştır köpeği beğenen beğenir beğenmeyen beyenmez ben maksatlı yorum yapan arkadaşların yorumlarına cevap yazdım .biri yazmış yok ben bunu barınaktan bedavaya alırım ona cevabını vermişim.biridemiş yok orası çöplükmü ona cevap vermişim yani herkes cevabını aldı ne mutlu banaki.ki bu durumda doğru söylüyosun bu mevzuyu uztmayada gerek kalmamış demektir.ki zaten bu dioloğu başlatan bendeğilim...Smile
Smile Sad Smile
konuyu kapatma olgunluğu gösteren arkadaşlara ve dostlara saygı ve sevgiler.
bizden de size sevgi ve saygılar abi.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8