Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Evcil gerçek kurt dişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
cok güzel maşllah..
arkadaşlar bu havyan bir çakal veya çakal melezidir, kurt değil; sırtındaki şeritten, kuyruğunun aşırı uzun kıllı olmasından vede yüzünün inceliğinden çakal özellikleri görülüyor, bunlara karşın nispeten küçük kulaklar ve bir çakala göre biraz iri gövdesi melez olduğu anlamına gelebilir. fakat kurtla alakası yok bu hayvanın.

köpekle itle uğraşıyorsunuz ama daha kurt-çakal ayrımını yapamıyorsunuz hayret ettim valla. sırf bunu yazmak için üye oldum.
Arkadaşlar bu kurt filan değil bu bir çakal kiimseyi kandırmaya gerek yok.
(06-07-2011, Saat:11:10)dukenuke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar bu havyan bir çakal veya çakal melezidir, kurt değil; sırtındaki şeritten, kuyruğunun aşırı uzun kıllı olmasından vede yüzünün inceliğinden çakal özellikleri görülüyor, bunlara karşın nispeten küçük kulaklar ve bir çakala göre biraz iri gövdesi melez olduğu anlamına gelebilir. fakat kurtla alakası yok bu hayvanın.

köpekle itle uğraşıyorsunuz ama daha kurt-çakal ayrımını yapamıyorsunuz hayret ettim valla. sırf bunu yazmak için üye oldum.

çakalın melezi nasıl oluyor ? hayvanlar homolaşmayamı başladı kendi aralarında çiftleşiyor her hayvanın birbirine dölü tutmaz üye olmadan bi araştırsan iyi olurdu.
Kurt evcilleşmeyen bir hayvandır ,bir an önce doğaya salınması gerekir
yazık hayvana ya özgürlük delisidir kurtlar bence bırakılması lazım saygılarımla
Sayfalar: 1 2 3 4