Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Çıngı Panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ben bu Çıngıyı çok beğendim heran yaramazlık yapacakmış gibi duruyor.Maşallah.
(03-02-2011, Saat:04:53)Atilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben bu Çıngıyı çok beğendim heran yaramazlık yapacakmış gibi duruyor.Maşallah.

Teşekkür ederim gardaş,
Çıngı ve Deli Panter benim bri ve iki numaralı köpeklerimdir. Henüz aralarında bir numarayı seçemiyorum.Daha çok erken.İleride bellli olacak.Ama şunu herkes iyi bilsinki;köpeklerimden trkangalda isimleri geçen köpeklerimin en zayıf olanı turnuvada.Yapacak bir şey yok diğerleri ya genç ya enik.yetişkin tek köpeğimiz Zalım Panter.ZALIMdan beteri KARA PANTER,Kara panterden beteri ZORO PANTER,Zorodan beteri MOHİKAN PANTER,Mohikandan beterleride ÇINGI PANTER ve DELİ PANTER.Zaman benim bu sözümün ne kadar doğru olduğunu gösterecektir.
Çıngının babası aşil başta olmak üzere bütün panterlerden iyi gibi duruyor. Damızlık olarak eşleşen erkek panterlere yol verilmeli ve çıngının babasıyla yola devam edilmeli. Almanyada ki Panter'de getirilip ayrı bir kol ondan devam edebilir.
Savaş abi daha öncede söylemiştim bu saflığın,güzelliğin tarifi yok gerçekten..Turnuvadada kolaygelsin diyorum..sonuç ne olursa olsun Saygı çerçevesi içinde geçeçegi sonrasındada kolkola ortamdan ayrılacağınızı tahmin ediyorum..Çünkü karşında kişiliği oturmuş kendini bilen fuat abi ve sonrasında çok iddağalı kendini ispatlamış karabaş var..ikinizede aslanlarınızada saygım sonsuz..Ama panterin ilerleyişi denemelerdeki durumu ve sabırlı hali,bana inanılmaz umut veriyo..karabaş alsa bu maçı senin dediğin gibi zaten kendini ispatlamış sayısız maçlarını herkez biliyor..Ama panter alırsa akan sular duracak ve kazandığı normal bir maç değil herkez biliyo farkında bunun karşısında karabaş var.Panter ailesi ve genç panterin önemini ve değerini dahada gözler önüne çıkaracak allahın izniyle...saygılar abiii...
(04-02-2011, Saat:10:53)mimkemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çıngının babası aşil başta olmak üzere bütün panterlerden iyi gibi duruyor. Damızlık olarak eşleşen erkek panterlere yol verilmeli ve çıngının babasıyla yola devam edilmeli. Almanyada ki Panter'de getirilip ayrı bir kol ondan devam edebilir.

Mimkemal bizim panterlere ayırdığın zamanının yarısını kendine ayır ve bir iş sahibi ol.Bu tavsiyemi dinle faydasını göreceksin. Smile
Savaş bey bu eniğin kıymetini bilin.Anasınıda babasınıda biliyorum.Bu enik gelecekte çok ses getirecek. Smile
resim linkleri sorunlu Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9