Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Gerçek Kangal Tanıtımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
teşekürler paylaşım için
bu işe emek veren srbt beyin düzgün ve doğru anlatımı için teşekür ederim .
ankarada onur kanlı,sivasta hüseyin yıldız,abdurrahman şişman,çiçek ailesi bunlar dururken gerçek kangalı tanıtmak kimin haddine.tamam meraklı olursunda fazla traşa gerek yok.bu işler okadar basit değil.adamlar yıllarını bu işe vermişler.ayrıca kendi gerçek kangallarının resmini koysunda görelim,alıntı olmasın.
birde malaklılarda kimler güvenilir onu da yazarmısınız?
(20-05-2011, Saat:12:11)Lewwo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ankarada onur kanlı,sivasta hüseyin yıldız,abdurrahman şişman,çiçek ailesi bunlar dururken gerçek kangalı tanıtmak kimin haddine.tamam meraklı olursunda fazla traşa gerek yok.bu işler okadar basit değil.adamlar yıllarını bu işe vermişler.ayrıca kendi gerçek kangallarının resmini koysunda görelim,alıntı olmasın.
bana göre saydığın insan ve ailler kangala gönül veren kişilerdir ama şu bir gerçekki srbt bey bu işe gönül vermiş ve çabalarıyla kangalı tanıtmaya çalışmıştır. srbt demiyorku bende tüm köpekler kangal veya her tanıttığı köpek kangal satarken kırma yavruda satablilir adamda istersen kangal görünümlü iri kemikli ve boylu poslu köpek adamda sana olabilecek yavruyu verir ama sen saf kangal iste hakkınıda ver saf kangalı al.

ben açık ve net söyleyeyimki boğuş veya bekçi köpeği besleyeceksem kangal malaklı melezi beslerim sürü yapacaksamda kangaldan başka köpek koymam
hepsi bir arada çok kaliteli olmuş
(13-01-2011, Saat:11:16)sezgin20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu kangalların cene yapısı malaklılara göre daha güclü ve rakıbıne derın yaralar verebılıyor. ideal bir dövüş köpeği için malaklı ile safkan kangalı kırmak

iki acıdan yanlıs...birincisi ırkların korunması acısı,ikincisi melezleme sonucu kangalın hızı cesareti malaklının fizigini alır ve iyi dovusur dusuncesi de yanlıs.kangal kangal kalsın.malaklı da malaklı.yakında safkan kangal bulamayacagız.iri kopek baska yurekli kopek baska.
Sayfalar: 1 2 3