Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Deli panter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
bu deliliğiyle 2 yaşına kadar beklemesi avantajlı olurdu.sonuçta içinde hırs olan her köpek yaşına girmeden öncede hırslı davranışlar sergiler.şahsen ben kıyamam
sahibinin bileceği iş bize düşmez ama o yaşta enik atılırsa yılar.
maşallah nazar değmesin güzel köpek hayrını görün....
(15-01-2011, Saat:05:54)koray09 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sahibinin bileceği iş bize düşmez ama o yaşta enik atılırsa yılar.

Gardaş,haklısın bu yaştaki enik boğuşturulmamalı. Ne yapayım Deli'nin davranışları beni buna itti.Bir denemeden bişey olmaz. Smile
maşallah çok güzel bir enik soyuna kuvvet
Gardaş teşekkür ederim.Kış geldiği için kulaklarını kesemedik.Bilirsiniz kışın soğuk iltihaplanmaya neden olabilir.Mecburen ilkbaharı bekliyoruz.Kulakları kesildiğinde bir başka olacağından eminim.
ondaki hırsı gördüyseniz ve ilerisi olacağını düşünüyorsanız eğer atmak iyi olmaz. ezilirse ilerde iyi maç çıkartsada sesli boğuşur ve azar vermesi kolay olur. çünkü eminimki bi atmaya başlanırsa gerisi gelecektir. ama dediğiniz gibi hırslı ve de iri kuvvetli olursa ve iki yaşı atlatırsanız rakibe gücü yettikten sonra herzaman ilk işi öldürmeye çalışmak olacaktır. genede seçim sizin kalın sağlıcakla.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14