Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Elbistandan İlhan Kaya'nın Eşkiya
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
yavuz abi helal olsun yazmısın gineeeee Smile
arkadaşlar yavuz abi ne söylüyosa doğrudur bu ırkı piyasaya çıkaran yavuz abidir millet başlamış pehlivanın kardeşi diye yanlış arkadaşlar pehlivanın bacısıyla uzmanın betonun torunundan çıkmadır. gerçekten güzel köpek sahibi hayrını görsün güle güle beslesin maç yaptırsın.ha pehlivanla kıyaslamaya geldimi sahaya çıkıp iyilerden 3 5 tane boğmadan belli olmaz.
bogmuslarda eskiya yi
Kopegi yetistiren arkadas ekleme yapmayi unutmus.

Sesi cok ince imis ve cokda guzel baririmis.

Guncel videolar bolumundeki Baba Baron olarak adi geciyor; izleyebilirsiniz..
(29-10-2010, Saat:03:24)feri51 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Niğdeli Yavuz, Koçhisarlı Rambonun, Mehmet Başkanın Memati, Pehlivan'ın ve Elbistanlı İlhanın EŞKİYA'nın yetiştiricisi Yavuzum. Eşkiya Pehlivanın kız kardeşinden olma aynı batımda doğan kardeşindendir. Babadan kan bağları yoktur. Eşkiyanın babası; Aksaraylı Uzmanın Beto'nun oğludur. Pehlivanla kardeş değildir kız kardeşinden yiğenidir. Bu kesindir değişik yorumlar yapmayın lütfen... şuana kadar 300 ün üzerinde köpek yetiştirdim ve içlerinde en iyisi Eşkiyadır karşı konulmaz stillere sahiptir. Dövüş köpekleri sınıfında köpeğin Muhammed Ali'sidir. Türkiye'de bugünden geçerli olmak kaydıyla dövüş köpekleri sınıfında 5 yıl boyunca kimse köpeğim var demesin Türkiye'de... Eşkiya ulaşılmaz bir yıldızdır ve yıldız olduğunu en kısa zamanda en büyük şampiyonların karşısındaki dövüşlerde göreceksiniz.... Sahibi İlhana selamlar saygılar başarılar dilerim .... ben Niğdeli Yavuz, Eşkiya'nın anadan dedesi Aksaraylı Eşkiya Hasanın köpeğidir. Babadan Uzmanın Betonun torunudur.
Ben Niğdeli YAVUZ (Rambo'nun, Memati'nin, Pehlivan'ın ve Eşkiya'nın yetiştiricisi); Pehlivan çok güzel köpektir ve şuanda şampiyondur; ben yetiştirip satmış olduğum köpeklerimi kötülemiyorum amma velakin şuana kadar yetiştirmiş olduğum köpeklerin içinde acıya dayanıklı öldürücü stillere sahip olan İlhanın Eşkiyadır bunu burda net bir şekilde söylüyorum ve bunların ispatınıda ilerde göreceksiniz... Pehlivan mükemmel olmasına rağmen eşkiyaya karşı koyamaz ve stil olarakda mümkün değildir karşısında 5 dk kalırsa büyük köpektir. Net düşüncem budur... Doğruda budur... Başka yorumlara gerek yoktur Eşkiyanın dövüşlerini seyrettikçe bana hak vereceksiniz. Eşkiya'nın sadece bir şekilde maç kaybetme riski vardır bütün köpekler önünde bakıcı hatasından kaynaklanan vakalar olmadığı sürece maç kaybetmesi mümkün değildir. Sahibi İlhanda iyi bir köpek yetiştiricisi olup köpekten çok iyi anlayan elindeki köpeğin değerini çok iyi bilen bir arkadaşımdır. Herkese selam olsun... İyi dövüşler dileğimle... Yavuz'a göre Pehlivan: **** (4 yıldız) , EŞKİYA: ***** (5 Yıldızdır)....

5 YILDIZ

BENIM GONLUM SARHOSTUR YILDIZLARIN ALTINDA Smile Smile

Wink Wink Wink
arkadaş güzel köpek yetiştirmiş çok iyi uzun hava çekiyo gerçektende..Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7