Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Buda benim enik yorumlarınızı bekliyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Arkadaşlar buda benim enik 4 aylık anası babası has kangal diye 1,5 aylıkken tokattan getirildi. sizce enik nasıl veya kangalmı?


[Resim: dsc03084g.jpg]
[Resim: dsc03104h.jpg]
[Resim: dsc03116e.jpg]
[Resim: dsc03117q.jpg]
[Resim: dsc03126ob.jpg]
[Resim: dsc03134f.jpg]
[Resim: dsc03135b.jpg]
[Resim: dsc03136a.jpg]
Köpeğin anası babası kangalın hası diye almışsın zaten şimdi neden soruyorsunki kangalmı diye ? Smile
(01-10-2010, Saat:08:17)mimkemal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Köpeğin anası babası kangalın hası diye almışsın zaten şimdi neden soruyorsunki kangalmı diye ? Smile

Anası babası has (KANGAL DİYE) aldık evet,ama anası babası kendimin değil oyunada gelmiş olabiliriz,bize yalanda söylenmiş olabilir,laf olsun diye konuşuyorsun,köpek hakkında yorumun varsa buyur aksi takdirde susmayı tercih etmeni tavsiye ederim.

Köpeğin çok küçük bu resimden bakmayla kimse bilemez kangalmı değilmi diye. Köpeğin hangi soydan geliyo ? Ana babanın resimleri varmı ? Sen bunları öğren o zaman burdaki arkadaşlar daha emin yorum yaparlar. Hem saf olsa nolur kırma olsa ne olur senin işini görüyormu köpek iyimi ona bak. Bence köpek güzel ama kangalmı bilemem. Birde sana tavsiye gelişmekte olan enik köpek öyle bağlı tutulmaz. İyi gelişmez eklemleri kusurlu kalır. Sen yavruya iyi bak hele gerisini zamana bırak ve gör.
anasının babsının resmi yok malesef,enik 1,5 aylıkken tokattan getirilldi,eniğin bağlı tutlması konusunda haklısın bağlamasam çalınır,onunla gezecek vakitte yok ama artık bundan sonra sık sık gezdirmeyi düşünüyorum.
saf kagallı konusunda çekimser kalırım ama kemikli güzel bir enik büyüynce güzel olacak gibi zincir olayına gelince mimkemelın dedidiği gibi sağlıklı değil enik boy atmaz hareketsizlikten dolayı dsplay( kalça çıkığına) yakalanabilir tavsiyen arka duvar kısmı musait dolaşacağı kadar bölümü telle ayır ve içersine sal kulubesini köşeye koy farkı göreceksin
kangal veya deil diyemeyecem soyunu bilmedigim için ama güzel enikk
Sayfalar: 1 2 3 4