Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: 5 aylık 63 cm yeni resimler eklendi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
ben sana yok mudur diyorum?3 aylık bir eniğin 64 cm olması normal mi?biz burada eniğin normaliyetini konuşuyoruz sense ben sana resmini koyacam diyorsun. tamam betona çıkar iti koy metreyi yanına yolla resim ini.
(10-09-2010, Saat:02:53)ttsade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben sana yok mudur diyorum?3 aylık bir eniğin 64 cm olması normal mi?biz burada eniğin normaliyetini konuşuyoruz sense ben sana resmini koyacam diyorsun. tamam betona çıkar iti koy metreyi yanına yolla resim ini.

yollucam gayette normal
İyi Normal ise.Biz Burada Kangal Üzerinden Yorum Yapıyoruz Kangalın Irk Standartlarını Hatırlatmama Gerek Yoktur Sanırsam ... Resmini Bekliyorum..
Köpeğin çok güzelmiş güle güle besle. Eğer köpeğin dominant yavrusuysa veya kardeş sayısı azsa (yani anne sütünü yeterince iyi içmişse) bu boylara yakın olabilir. Tabii genetik çok önemli. Köpeğinin annesi babası iri olacak ki o da iri olacak. Benim köpeğim de bu civardaydı şu anda 20 aylık 85cm cidagosu var. Bir müddet sonra büyüme hızı yavaşlıyor. İnşallah hayalini kurduğun gibi bir köpek olur. Ama unutma ki köpeğin çok iri olması o kadar da iyi bir şey değildir.
(11-09-2010, Saat:09:47)modem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Köpeğin çok güzelmiş güle güle besle. Eğer köpeğin dominant yavrusuysa veya kardeş sayısı azsa (yani anne sütünü yeterince iyi içmişse) bu boylara yakın olabilir. Tabii genetik çok önemli. Köpeğinin annesi babası iri olacak ki o da iri olacak. Benim köpeğim de bu civardaydı şu anda 20 aylık 85cm cidagosu var. Bir müddet sonra büyüme hızı yavaşlıyor. İnşallah hayalini kurduğun gibi bir köpek olur. Ama unutma ki köpeğin çok iri olması o kadar da iyi bir şey değildir.

benm enik dominant... cok aşırı gelişme sanki arka bacaklarda bi bozulma gösterdi sanki.. arka bacaklar dışa doğru çapraz basmaya başladı... büyüyünce yavaş yavaş geçer diyolar.. hayırlısı bakalım... teşekkürler
arka bacaklarda başladı ise bol bol koşturt köpeğini..ilerde büyük sorun olabilir.
Benim köpeğim de aynı işte. Genç köpeklerden "Ankaralı meydancı deli karabaş" başlığında görebilirsin. Arka ayaklar dışa doğru dönük. Çok ileri seviyede olmadıktan sonra dışa dönük olması daha iyidir merak etme. Köpeğini bol bol koştur, hantallaşmasına ve çok kilo almasına izin verme.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6