Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Irkları Hakkında Yardım Edin Bana
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar resimdeki yavrular tam 45 günlük ama ırklarını bilmiyorum. Bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

paşa ve zeyno
Resimler aşağıdaki linkte oraya ilk bana geldiğinde çektiğim bir resmide koydum orada 16 günlüktü. diğer resimlerin hepsi aynı gün 45 günlükler. Ne düşünüyorsunuz sizce ırkları nedir neye çeker bunlar ?

http://img651.imageshack.us/g/img4142d.jpg/
anadolu çoban köpeği güzel enikler iyi günlerde büyütün
Teşekkürler . Anadolu Çoban Köpeği ama neye benzer ki bunlar. Bana kangal dediler. biraz araştırdım anadolu çoban köpeği altında kangal da var malaklı mastif vs.. bir sürü ırk var. bunlardan hangisi olabilir sizce neye daha çok benziyor ?
1 yaşından sonra tam belli eder kendini..yavru iken anlamak zordur
kardesım kopekler assa yukarı bellı olur enıkken sana safkan kangal demek yanlıs olur ama o tıpte benzerı olur yanı davar kpee derler bızım buralarda bu arada masaallah guzelmıste saygılar KIRSEHILİ DENİZ
bildiğim kadarıyla siyaha çalanlar panter soyu oluyor biri siyahımsı eniklerin.. panter soyu fazla kalın ve uzun olmuyor galiba. diğeri sarımsı geldi gözüme.
sağolun arkadaşlar ileride resimlerini ekleyip görüşlernizi isteyeceğim yine.

Siyaha değilde boza dönük erkek olan.(kemik yapısı ön ayakları patileri falan dişiden çok daha kalın Çok fazla insanların yanına gitmiyor çok ağır başlı. ve dişiden şu an daha büyük ama ileride ne olur bilemem tabi.

Dişi olanda sarımsı. (kim çağırısa yanına gidiyor yerinde durmuyor Smile fazla şımarık)

Herkese yorumları ve bilgilerini paylaştığı için teşekür ederim arkdaşlar.

Son bir sorum daha bu enikleri satın almaya kalksaydım bana ne kadara mal olurdu ?
Sayfalar: 1 2 3