Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpek korkusu nasıl yenilir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaşlar mesela benim evin önünde 40-50 cm lik bi çakır(tavşan köpeği)av köpeği var..çok adamcı yada hasta..her geçene 1 metre yaklaşana kadar deli gibi havlayarak koşar saldırmaz ama manyak taciz eder..ben önce bi kaç kere kovaladım ama köpek soncuymuş..Smileşimdi ben korkmaya başladım..dürzü anladığı günden beri benim işten dönmemi araba sesimi bekliyo taciz içinSmile..sizce ne ediyim? a) karfurla benim evin önünde takılıyım..b)köpekçi abilerimle benim evin önünde takılıyım...c) uncuların karabaşla benim evin önünde takılıyımSmileSmileSmile....arkadaşlar ne dersiniz ne yapayım?

SÜRGÜN

2.5 litre su ile bi git ıslaklığı bi hisetsin dene usta
ciddi mi? çok basitmiş..ya hiç aklıma gelmedi..olur dersin dimiSmile..taşımasıda kolay olur sağol yaa..ben şu köpeksavar zımbırtıdan alıyım diyodum ama..işe yarıyomu o alet onuda bilmiyom ama..

SÜRGÜN

köpekler su ve ateşden çok korkar senin bahsettiğin köpek su ile rahatlıkla gider
eyvallah gökçecim sağolasınSmile...

SÜRGÜN

tşk ustamda yazma artık kendimi tutamıyorum
28 yaşındayım tam 6 kere ısırdılar beni itiraf edeyim hepsinde ben kaşındım 2 tanesinin izini kolumda ve baldırımda hala taşırım çocukkende hiç korkmadım halada korkmam. aklınızda bulunsun bahçede tarlada evde farketmez eğer köpek devamlı bağlı kalmışsa ve zincirini koparıp size saldırıyorsa ozaman ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.onu yolundan hiçbir kuvvet vazgeçiremez.mücadeleye hazır olun ve sahiplerinin erken gelmesi için dua edin.diş izlerini taşıdıklarım bu katagorideydi ve beni sahipleri yetişip köpeğin elinden kurtarmıştı. yok eğer rahatsız eden sokak köpekleriyse hiç korkmayın kaçmadığınız sürece sadece havlarlar.bağırdığınızda üzerine yürüdüğünüzde taş attığınızda hele elinizde sopa varsa hemen kaçarlar.hani büyükler söyler ya korkanı köpek anlar gerçekten doğruluk payı var çekinenin daha çok üstüne gidiyorlar.en iyi tavsiyem yanlarından yada aralarından geçerken çok soğukkanlı olun ve asla kaçmayın saldırmıyacaksa dahi kaçmaya başlarsanız kesin saldırır
Sayfalar: 1 2 3