Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangalım Reis
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Sağol kardeş Allah sanada gönlüne göre bir kangal verir inşallah. Bu arada benim soru havada kaldı bu siteye nasıl resim yükleyebilirim.Benim resimler link halinde kalıyor tıklamadan açılmıyor.Resimleri nasıl yükleyebilirim?
Linklerini özel mesaj olarak yolla bana ben resimlerini koyarım. Köpeğinin soyu mükemmel süper bir kangal olacak işallah.
Sağol kardeş.Linki göndereceğim ama kendim bilsem daha iyi çünkü bir daha resim göndermek istersem ne olacak?
Ben sana söyleyecem nasıl olcağını.
Anlaşıldı sağol
Reisin babasının resimlerinden koyabilirmisin acaba çok merak ettim.
Elbette sana link olarak vereyim özellikle altındaki yazıyı oku ve diğer resimlere de bakabilirsin.

http://kangalakbas.azbuz.ekolay.net/resi...09846661#p

köpek çok yaşlanmıştı belki şu an hayatta olmayabilir. Ama reis babasından çok özellikler almış bir kamyonetin arkasındaki köpekleri boğmak için tam 2km koştu adamın damına kadar kovaladı eve gidip arabamı alarak aradım azdaha köpeği kaybedecektim adam köpekleri boğar diye durmadığını söyledi.Ayrıca köpek sürüsüne hiç çekinmeden dalıyor.Bir çok kere özellikle bir an dalgın zamanımda elimden kurtulup zinciriyle beraber köpeğe çöktü.Fakat sağlam karekterli hiç bir yavru,dişi ve tehtit olamayacak fino tipi köpeklere saldırmıyor. Hiç birşeyden korktuğunu görmedim ama bu gidişle başıma gerçekten bela olacak gibi.Burda kurt yok ama karekterine bakarsam kurda gider diyebilirim.Ayrıca adamın birini yere yapıştırıp bastırdı bereket insanı ısırmıyor aynı zamanda özellikle ıssız yerlerde adamcı. Bunların hepsi gerçek ve başımdan geçti ama ben başıma bela olmasından korkuyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6