Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Ayak yamulması hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba, 
10 gun once bu arkadası sahiplendik. Bütün parazit aşılarını tekrardan yaptırdıö gençlik aşılarını yaptık. Şuan tam olarak 7 aylık. Arka basarlarda sıkıntı var on ayaklarda da güçsüz durumda. Şuan gündüzleri sürekli bağlı geceleri 6 dönüm içerisinde salık durumda. Royal canin mama ile günlük sabah 400 akşam 400 gr şeklinde besliyoruz.Kalçadan d vitamini iğnesi vuruldu bir yandanda glukozamin kullanmaya başlafık. Sorum şudur 7 aylıkdan sonra düzelme olur mu yaptığım tedavi doğrumudur. Saçma sapan yorum istemiyorum yok kuyrugunun ucunu kes yumurtayı çiğ ver falan cahil muhabbetine gerek yok bilen yazsın lütfen. Ayak tabanında 50 krş kadar patilerde zedelenme var veterinerin soylediği yamuk bastığından kaynaklı diyor. Omurga filmi çektik belinde de birşey yok yanlız yaşına göre çok büyük bir hayvan. Yorumlarınızı bekliyorum maşallahınızı alırım. Ben şekil yapmak için köpek beslemiyorum bir cana sahip çıkıyorum. At bunu sal bunu gibi yorum yapanın kalbini kırarım.

[Resim: mwl33xy.jpeg]
[Resim: iftqxlt.jpeg]

[Resim: huhc762.jpeg]
Merhaba. Röntgen imkanınız olmayabilir ama keşke bir vidyo atsaydınız. Şöyle ki tavşan gibi iki ayağını kaldırarak hızlanıyor ise duruşuna baktığımda kalça dispilazisi diyebilirim. Eğer ki öyle ise ameliyat kesin çözüm. O da tekrar nüksedebilir… tedaviden ziyade eklem desteği + D vitamini ve Catasol kullanarak arkaları güçlendirebilirsiniz.
Film çektirdim bu hafta raşitizm teşhis. Devit3 iğne vuruyorum ve glukosamin veriyorum.
Selamün aleyküm Ustam. Emeğine sağlık. Öncelikle Promama 5000 kullanmanı ve köpeğin Büyük ırk ve kilo almaya çok müsait görünüyor bundan dolayı günde 1 öğün onun için yeterli olacaktır. Kış ayı olduğu için Mamasına 2.5 Ml Devit-3 damlat. Damlayı alabilirsin eczaneden. Ayrıca dosya eki olarak attığım büyük ırklar için eklem kalça destekleyici toz var bunuda hazirladigin mamasinin üstüne 1 ölçek serp. Zincirde tutma yürüsün. Allah'a emanet ol.