Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Robot oğlu Karapınarlı Uzun
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
lutfu bey napsın dayanamamış demekkı bu hayal alemı işlere bende olsam sıldırırdım robot ınternet form kopegi degılkı o bir döğüş köpegi, burda olmasının robota hıçbir artısı yokki robotu tüm türkiye biliyor,kendını ıspatlamış anadoludada ıstanbuldada bunu meydanlarda gerceklestırmış. namı yurtdısındada bılınıyor satın alınmak ıstenmış ama vermemışler adam kopegını sevıyor slm olsun robota sahıbıne herkese
bu arada işanlah uzunda babası ıse eger robota benzer masallah.
ROBTUN OĞLU SES GETİRECEK MAÇLARA ÇIKAMAZ UZUNUN DA ARKA SAĞ AYAĞI ÖZÜRLÜ KEMERİ ZAYIF AMA KÖPEĞİ ALTINA YIKARSA AKLINI ALIR.ÇOK ŞAHANE BİR DAMIZLIKTIR.ROBOTUN AYNISINI VERİYOR.
robota kısır diyolardı duyduğuma göre bu sezon kalktığı bütün dişlerden boş çıkmış inşallah öyle bir durum yoktur şayet varsa , eğer iyibir yavrusunu alamadan ölürse türk köpekciliği adına çok kötü olur bir sitedede robot eniklerinin boğuşu vardı eniklerini izledik ama gerçekten onunmu şüpheli mesela kanıyı güçlendiren bir gerçek robot şenge eşleşmesi olacaktı olamadı ondanda haber yok bu konuda bilgisi olan biri bizi bilgilendirsin
Çok güzel bir köpek maşallah. Sanırım Robotu Kangal bir dişiye çekmişsiniz ki en iyisini yapmışsınız saygılar ve başarılar güle güle büyütün.
inşallah babası gibi olur
robot bende iken hiç bir problemi yoktu yavrusunu aldım ben kangal bir dişiyle değil karapınar ırkı bir dişiyle çiftleştirdim 7 dişi bir erkek yavrusu oldu.şimdi problemi var yok bilmiyorum.sitede yayınlanan enikler ise robotun değil kardeşi cigulinin yavrularıydı.robotun oğlu uzun 2005 ağustos doğumludur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5