Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Paşa(kangal-labrador retriever (SIYAH) Kırması)küçüklük
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Konu Basliklarinin Tamaminin Büyük Yazilmasi Yasaktir. Konu Basliklarin Bas Harfleri Büyük Olacak Sekilde Degistirin http://trkangal.com iyi Forumlar diler.
ne yalan söyleyim Resim bana pek gerçek gibi gelmedi. Kuyruğun ucu ve kökü boz ama resimde bakınca kıvrıldığı halde cetvelle çizilmiş gibi kuyrugun sonu ile başındaki beyazlık tam denk gelmiş başka resimleri varsa görmek isterim.
(03-05-2010, Saat:01:27)savaş Cenk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ne yalan söyleyim Resim bana pek gerçek gibi gelmedi. Kuyruğun ucu ve kökü boz ama resimde bakınca kıvrıldığı halde cetvelle çizilmiş gibi kuyrugun sonu ile başındaki beyazlık tam denk gelmiş başka resimleri varsa görmek isterim.

güneşten makina iyi çekememiş. köpek tamamen siyah
aynı buna benzer bir olayı bende 97 de yaşamıştım bir alman kurduydu .ölmek üzereydi çöpten almıştım .seni kutluyorum .
önden fotosunuda koyarmısın
benım kopekte cocukları sevmıyor kırma kangalların hepsı ole yenı ogrendım kopegımın eskı soyunda alman kurtlugu varmıs.yanı kangal alman kurdu kırması ama kangalllık baya agır basmıs.iyi kangalcılar anlaar baktımı
2 resim ekledim, ayağının tam olarak kırık gözüktüğü fotoyu bulamadım.
Davranışınız takdire şayan. Örnek bi davranışta bulunmuşsunuz tebrik ederim güle güle besleyin. İnşallah agresifliği yüzünden ilerde bi sorun çıkmaz
Sayfalar: 1 2