Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Evde beslenebilecek köpek cinsleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: kopek-kulubu.jpg]

Günümüz yaşam koşullarında bahçeli ve bahçesiz evlerde beslenmesi uygun köpek cinsleri ve özelliklerini kısaca belirtmeye çalıştım. Dilerim kaderine bizlerin karar verdiği Can Dostlarımızın yaşamlarına bir anlık heves ile karar vermeyiz.

Bahçeli ve bahçesiz evlerde beslenmesi uygun köpek cinsleri

Maltese terrier ırkı ülkemizde en yoğun beslenen bir can dostu olup tüy dökmemesi, koku yapmaması ve antialerjik bir yapıya sahip olmasından kaynaklı talebi ve benzer özelliklerde diğer bahçesiz evlerde beslenebilecek süs köpeği Cinslerine nazaran maltese terrier fiyat Skalasının uygun olması da farklı bir avantajdır bu ırk için.

Toy poodle ırkı dünyanın en zeki 2. sırada olan köpek cinsi olmasının yanında koku yapmaması, tüy dökmemesi ve anti alerjik olması özellikleri ve dış öğretilere verdiği tepki ve eğitilebilme eşiğinin yüksek olmasından kaynaklı talebi yüksek olan köpek cinsleri arasındadır. Diğer emsal ırklara nazaran dezavantajı özelliklerinden kaynaklı toy poodle fiyat Skalası bir miktar yüksektir.

Yorkshire terrier başının üstünde kurdele bağlanarak o sevimli görünümleri bir o kadar daha sevimli hale getirildikleri bahçesiz evlerde beslenebilecek uygun köpek cinslerinden biridir. Lakin, tüy döküm zamanı azda olsa tüy değişim sürecine girmektedir.

Border collie Dünyanın en akıllı köpek ırkı, evet fizik olarak apartman dairesinde beslenmesi uygun olmayacak gibi görünse de, öğrenme kapasitesi ve her ortama rahatlıkla adapte olması, her şeyden önemlisi sahibine sosyal anlamda iyi partner olması bahçesiz bir evde bakılmak için imkanların zorlanmasını gerektiği düşüncesindeyim.

Pomeranian boo günümüzün fenomen süs köpeği. Görünümü ile gönülleri fetheden bu sevimli ve şımarık minyatür ırk bahçesiz evlerde bakılması için son derece uygun olup, bahçede bakmak özellikle akşam ve gece saatlerinde ona mutsuzluk verecektir.

Bahçeli evlerde beslenmesi uygun köpek cinsleri

Tibet mastifi Dünyanın en büyük köpek ırkı olan tibet mastifi sahibini ve bulunduğu bölgeyi korumakla son derece başarılı bir köpek cinsi olup, çocuklar ile diyaloğundan kaynaklı son derece talep ve beğeni kazanan Dünya da zenginlik göstergesi olan 5 maddeden biri olmakla simgelenmektedir.

Cane Corso ırkı çocuklar ile olan olumlu diyaloğundan ve sahibini ve bulunduğu bölgeyi yabancı tehditlere karşı koruma arzusundan kaynaklı bahçeli evlerin vaz geçilmez köpek cinslerindendir.

Alman kurdu erişkin olduğu dönem itibariyle fiziki görüntüsü ve karakter  yapısından dolayı insanların her zaman ilgi ve beğenisini çekmiş bahçeli yaşam alanları için son derece olumlu pozisyondadır. 

Kaynak ; köpek kulübü
MaşaAllah